Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο δημοσιογράφος Σωτήρης Σβανάς

Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο δημοσιογράφος Σωτήρης Σβανάς

Συγκλονισμένη η δημοσιογραφική οικογένεια από τον ξαφνικό χαμό του Σωτήρη Σβανά, σε ηλικία μόλις 36 ετών.

Ο Σωτήρης Σβανάς, που ήταν αρχισυντάκτης στο ThePressProject, άφησε πίσω του τη σύζυγο και το 2,5 ετών παιδί τους.
Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο, στις 12:30, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Την θλιβερή είδηση γνωστοποίησε ο Κώστας Εφήμερος με κείμενό του, στο ThePressProject.

Χάσατε τον άνθρωπό σας

Ο Σωτήρης Σβανάς, ο Αρχισυντάκτης μας, το ίδιο το ThePressProject, ο άνθρωπος σας δεν είναι πια ανάμεσά μας. Έφυγε από τη ζωή σήμερα. Μπορεί να μη σας λέει κάτι το όνομα, αλλά αφήστε με να σας εξηγήσω…
Αν μας παρακολουθείτε δεν θα βλέπατε συχνά το όνομα του Σωτήρη αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τον διαβάζατε καθημερινά. Σχεδόν όλα τα πρωτοσέλιδα μας, η καθημερινή σας ενημέρωση, η επιλογή των ειδήσεων για το ThePressProject γινόταν είτε από αυτόν είτε υπό τις οδηγίες του. Ήταν ο συνεκτικός μας κρίκος με την πραγματικότητα. Ήταν ο άνθρωπος μας και επειδή δεν τον ενδιέφερε ποτέ να υπογράψει τα κείμενα του αλλά αντίθετα τον ενδιέφεραν πάρα πολύ τα συμφέροντά σας ήταν και ο δικός σας άνθρωπος.

Ο 36χρονος Σωτήρης αφήνει πίσω του ένα παιδί 2,5 χρονών και μια υπέροχη γυναίκα να τα βγάλουν πέρα στον κόσμο που προσπάθησε να βελτιώσει. Είναι τώρα η οικογένειά μας. Δεν θα αφήσουμε τον μικρό Ορέστη να μεγαλώσει χωρίς να είμαστε δίπλα του για να του μάθουμε πόσο σημαντικός ήταν ο πατέρας του.

Γιατί εκτός από εμάς που φωνάζουμε και προκαλούμε φασαρία υπάρχουν στη ζωή και άνθρωποι πιο εργατικοί, πιο συγκεντρωμένοι και σίγουρα πιο αποτελεσματικοί και ο Σωτήρης ήταν ένας από αυτούς.
 
Όλοι εδώ στο ThePressProject είμαστε συγκλονισμένοι. Για τις επόμενες ώρες η σελίδα δεν θα λειτουργεί ή τουλάχιστον δεν θα λειτουργεί κανονικά. Ζητάμε την κατανόησή σας και το χρόνο να θρηνήσουμε για την απώλειά μας.
 
Όλων μας.

Η κηδεια του Σωτήρη θα γινει αυριο Σάββατο στις 12.30 στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Αντι στεφανου η Χρυσούλα θελει να δωσουμε χρηματα στο Κοινωνικο Ιατρειο Ν.Φιλαδέλφειας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε