Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πέθανε ο 42χρονος που έπεσε από την Ακρόπολη

Πέθανε ο 42χρονος που έπεσε από την Ακρόπολη

Είχε πάνω του μονάχα ένα χαρτί με τα στοιχεία του. Το μόνο που μπόρεσε να πει στους άνδρες της ΕΜΑΚ που κατάφεραν να τον πλησιάσουν για να τον απεγκλωβίσουν απ’ το σημείο όπου είχε καταλήξει πέφτοντας ήταν : “Πάρτε με από εδώ! Πονάω παντού”

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις εννιά το πρωί, την ώρα που στον Ιερό Βράχο βρισκόταν εκατοντάδες τουρίστες.

Άγνωστο πως ο άνδρας που βρισκόταν κοντά στην άκρη του τείχους κοντά στον γερανό που βρίσκεται στο χώρο της Ακρόπολης βρέθηκε στο κενό.

Έντρομοι οι επισκέπτες ενημέρωσαν τους φύλακες και εκείνοι με τη σειρά τους κάλεσαν την αστυνομία, αλλά και την πυροσβεστική.

Ο άνδρας κατέληξε στα βράχια στη βάση των τειχών πλάι στο θέατρο του Διονύσου. Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση απεγκλωβισμού του. Ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να τον προσεγγίσουν και να τον ανασύρουν.

Διαπίστωσαν ότι είχε πολύ βαριά τραύματα στο κεφάλι και ολόκληρο το σώμα από την πτώση, ωστόσο διατηρούσε τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον διατηρήσουν στη ζωή.

Κανείς δεν γνωρίζει προς το παρόν ποια ήταν τα αίτια. Αν δηλαδή ο 42χρονος έπεσε με πρόθεση να αυτοκτονήσει ή εάν έκανε κάποια παράτολμη κίνηση κοντά στην άκρη των τειχών και χάνοντας την ισορροπία του καταλήγοντας στα βράχια.

Πάνω του δεν βρέθηκε παρά ένα χαρτί με τα στοιχεία του.

Διαβάστε επίσης:
Άνδρος: Αυτοκτόνησε άνεργος ναυτικός λίγο μετά τον αρραβώνα του!

Πέθανε μέσα στο πλοίο

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε