Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Πετρούπολη: Εξελίξεις στο έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο

Πετρούπολη: Εξελίξεις στο έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο

– Σοκάρουν τα όσα αποκάλυψε ο ιατροδικαστής στην πρεμιέρα του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Έψιλον
– Ο αδίστακτος παιδοκτόνος είχε μαχαιρώσει την κόρη του στο μάγουλο αλλά και τον λαιμό – Επιχείρησε να την στραγγαλίσει αλλά και να την κάψει ζωντανή
– Η 18χρονη μετά από μάχη πέντε ημερών δεν τα κατάφερε και ξεψύχησε, βυθίζοντας σε πένθος την μητέρα και τον αδελφό της
– Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται πλέον ο πατέρας της
– Το χρονικό της φρίκης και το μήνυμα… θανάτου

Πρόκειται για μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία. Ένα φρικτό έγκλημα με θύμα ένα 18χρονο κορίτσι. Η αδικοχαμένη Ειρήνη έδωσε μία άνιση μάχη με τον θάνατο αλλά δεν κατάφερε να νικήσει. Ξεψύχησε την Κυριακή (03.09.2017) βυθίζοντας σε πένθος την μητέρα, τον αδελφό της αλλά και όλη την Ελλάδα, που σοκαρισμένη παρακολούθησε την φρικιαστική υπόθεση.

Σοκαρισμένος ο ιατροδικαστής

Πτυχές από τις μαρτυρικές στιγμές που βίωσε η αδικοχαμένη 18χρονη αποκαλύπτονται από τα λόγια του ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρια. Ο ιατροδικαστής σοκαρισμένος από τα “σημάδια” στο κορμάκι της νεαρής μίλησε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Εψιλον. “Εκτός από τα σημάδια του ασφυκτικού μηχανισμού, συνέπεια απόφραξης των αεροφόρων οδών, που υπήρχαν και ήταν σαφή κατά την εξέταση που έγινε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, υπήρχαν και τραύματα στο κορίτσι από νύσσον και τύμνον (όργανο) κοινώς από μαχαίρι τόσο στο λαιμό όσο και στο αριστερό μάγουλο” τόνισε.

Άλλαξε το κατηγορητήριο

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση βρίσκεται πλέον ο 55χρονος πατέρας της Πετρούπολης μετά το θάνατο της 18χρονης κόρης του στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Η δικογραφία είχε διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία άσκησε πριν από λίγες ημέρες ποινική δίωξη σε βάρος του 55χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό.

Μετά το θάνατο της κοπέλας, η κατηγορία μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία από πρόθεση. Παράλληλα, ανακρίτρια και εισαγγελέας προχώρησαν στην  στην έκδοση εντάλματος για τη σύλληψη του 55χρονου, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Τις επόμενες ημέρες και μέχρι να απολογηθεί θα νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Έχασε τη μάχη μετά το έγκλημα στην Πετρούπολη

Μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας, η 18χρονη δεν κατάφερε να βγει νικήτρια. Κάπως έτσι γράφτηκε η τραγωδία, με τους συγγενείς της να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Η Ειρήνη επιζούσε τις τελευταίες ημέρες χάρη στην μηχανική υποστήριξη και οι γιατροί περίμεναν το “θαύμα του εικοσιτετραώρου”. Οι γιατροί, ωστόσο, έλεγαν ότι η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη… Τελικά, στις 10:30 το πρωί της Κυριακής, 03.09.2017, οι γιατροί  στην Εντατική του Θριάσιου πιστοποίησαν τον θάνατό της.

έγκλημα στην Πετρούπολη
Φωτογραφία από τηλεόραση Alpha

Βίντεο ντοκουμέντο από την μεταφορά της Ειρήνης

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 μετέδωσε εικόνες από την μεταφορά της Ειρήνης στο νοσοκομείο. Είναι η στιγμή που ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχει φτάσει στο σπίτι όπου γράφτηκε η τραγωδία, στην Πετρούπολη και η 18χρονη μεταφέρεται με φορείο. Οι στιγμές είναι δραματικές…

Δείτε το βίντεο

Το ιατρικό ανακοινωθέν για το έγκλημα στην Πετρούπολη

Λίγο μετά την δημοσιοποίηση του θανάτου, το Θριάσιο νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύονταν η άτυχη κοπέλα, εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατό της. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας “Θριάσιο”, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει το θάνατο της νεαρής Ε.Κ. η οποία μετά από 4 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του “Λατσείου”, κατέληξε σήμερα 03/09/17 και ώρα 10:20 π.μ. Η αιτία θανάτου διερευνάται από την ιατροδικαστική υπηρεσία“.

έγκλημα στην Πετρούπολη
Φωτογραφία από τηλεόραση Alpha

Το μήνυμα που έφερε την τραγωδία

Όπως σας είχε πληροφορήσει το newsit.gr, όλα ξεκίνησαν από ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα που είχε στείλει η 18χρονη κοπέλα στην μητέρα της. Σε αυτό έλεγε στην μητέρα της να μην γυρίσει, καθώς ο 55χρονος δεν έχει αλλάξει τη συμπεριφορά της. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο ίδιο μήνυμα η 18χρονη άφηνε να εννοηθεί ότι θα τον εγκαταλείψει κι εκείνη…

Τότε ο άνδρας βγήκε εκτός εαυτού! Ξεκίνησε να την πνίγει, επιχείρησε να την στραγγαλίσει, ενώ επίσης την χτύπησε. Η κοπέλα αντιστάθηκε, ενώ ο άνδρας είχε κλειδώσει την πόρτα του σπιτιού.

έγκλημα στην Πετρούπολη
Φωτογραφία από τηλεόραση Alpha
έγκλημα στην Πετρούπολη
Φωτογραφία από τηλεόραση Alpha

Η κοπέλα προσπάθησε να φύγει, όμως ο πατέρας της, την πρόλαβε στο διάδρομο. Εκεί, της επιτέθηκε με το μαχαίρι. Στην συνέχεια ο άνδρας πήγε στο σαλόνι και έριξε καυτό λάδι σε τρία σημεία του διαμερίσματος, ώστε να βάλει φωτιά. Δεν πρόλαβε να ξεφύγει όμως ούτε αυτός, ούτε η κοπέλα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις