Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Πιάστηκε” με το φακελάκι 52χρονος αγγειοχειρούργος στο Λαϊκό

Το γνωστό φακελάκι ζει και βασιλεύει αλλά αυτή τη φορά ο γιατρός δεν ήταν “τυχερός” και συνελήφθη επ’ αυτοφώρο να παίρνει χρήματα για να παράσχει τις ιατρικές του υπηρεσίες.

Το πρωί ένας 52χρονος γιατρός και συγκεκριμένα αγγειοχειρούργος του Λαϊκού Νοσοκομείου συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, γιατί απαίτησε φακελάκι από συγγενείς ενός ηλικιωμένου ασθενούς, προκειμένου να δεχτεί να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση.

Ο γιος και η κόρη του 82χρονου ασθενούς έκαναν την καταγγελία ότι ο εν λόγω γιατρός απαίτησε από αυτούς χρηματικό ποσό, το ύψος του οποίου δεν προσδιόρισε αρχικά και προχώρησε εικονική εισαγωγή στον ασθενή πέντε μέρες πριν την κανονική.

Τα παιδιά του 82χρονου ασθενούς έδωσαν στον γιατρό το φακελάκι με ποσό 350 ευρώ, αλλά ο αγγειοχειρούργος αποδείχθηκε αχόρταγος αφού ζήτησε και επιπλέον ποσό, το οποίο μάλιστα απαιτούσε να παραλάβει πριν από το κόψιμο των ραμμάτων.

Έτσι λοιπόν τα δύο παιδιά σε προκαθορισμένο ραντεβού στο γραφείο του στο Λαϊκό Νοσοκομείο, έδωσαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στον γιατρό και εν συνεχεία συνελήφθη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε