Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Πήγαν να με κάψουν ζωντανό” – Συγκλονιστική μαρτυρία μετανάστη στο NEWSIT – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

“Πήγαν να με κάψουν ζωντανό” – Συγκλονιστική μαρτυρία μετανάστη στο NEWSIT – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

– “Έξαρση” των περιστατικών ρατσιστικής βίας
– Πέταξαν εμπρηστικό μηχανισμό στην αυλή του την ώρα που κοιμόταν
– Σώθηκε από θαύμα με εγκαύματα και νοσηλεύτηκε για 10 ημέρες
– Δείτε πως αφηγείται ο ίδιος τον εφιάλτη που έζησε στην κάμερα του NEWSIT

Η ώρα ήταν 2 τα ξημερώματα της 25ης Αυγούστου όταν άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μηχανάκια πέταξαν έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό στην αυλή μιας μονοκατοικίας στην οδο Ιωάννη Μερλα 55, όπου τα τελευταία 10 χρόνια ζει νόμιμα στη χώρα μας ο Πακιστανος Ναβιντ Ναβαζ.

Η βόμβα εξερράγη με συνέπεια ο Ναβαζ που κοιμόταν στην αυλή να υποστεί εγκαύματα στο χέρι και την πλάτη και να χρειαστεί να νοσηλευτεί για 10 ημέρες στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Παρά τις έρευνες η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει τους δράστες. Παρόλ’ αυτα, στην περιοχή το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν σημειωθεί και άλλες επιθέσεις εναντίον μεταναστών που αποδίδονται σε Ελληνες, με συνέπεια πρίν απο λίγες ημέρες ο Δημος Αγίων Αναργύρων – Καματερού να καταθέσει ψήφισμα όπου καταδικάζει τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας στην πόλη του.

Ο Ναβιντ Ναβαζ ήρθε στην Ελλάδα πριν από 18 χρόνια, εργάζεται ως ελαιοχρωματιστής και πρόσφατα κατέθεσε αίτηση προκειμένου να πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Είχε ψηφίσει μάλιστα στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης

Διαβάστε

Ξάνθη: Έδειραν μετανάστη που έκανε ωτοστόπ

Θεσσαλονίκη: τον έσφαξαν στη μέση του δρόμου

Επίθεση 10 ατόμων στο σπίτι μετανάστη

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε