Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πλημμύρες στη Δυτική Αττική: Οι Πειραιώτες συγκεντρώνουν τρόφιμα και ρούχα για τους πληγέντες

Πλημμύρες στη Δυτική Αττική: Οι Πειραιώτες συγκεντρώνουν τρόφιμα και ρούχα για τους πληγέντες

Τρόφιμα και είδη ρουχισμού συγκεντρώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη Δυτική Αττική.

Η πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Σταυρούλα Αντωνάκου, σε σχετικές δηλώσεις τόνισε πως «οι Πειραιώτες θα δείξουν για ακόμα μια φορά αλληλεγγύη» και κάλεσε τους πολίτες να συμβάλουν, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμό, προκειμένου να στηρίξουν τους πληγέντες».

Τα σημεία συλλογής είναι τα εξής:

– Δημοτικό Κολυμβητήριο «Α. Γαρύφαλλος» πλαζ Βοτσαλάκια

– Κλειστό Γυμναστήριο “Π. Σαλπέας”, Ακτή Μιαούλη 552

– Δημοτικά γυμναστήρια που βρίσκονται στα εξής σημεία: Καλλέργη 142 Αγία Σοφία, Φραγκιαδών 109 Καλλίπολη, Βεΐκου 1 Νέο Φάληρο

Τα ΕΛΤΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους

Το δίκτυό τους, που είναι το μεγαλύτερο στη χώρα, διαθέτουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για την αποστολή δωρεάν βοήθειας στους κατοίκους των πληγεισών περιοχών της Δυτικής Αττικής από κάθε γωνιά της Ελλάδας, δημιουργώντας μια αλυσίδα αλληλεγγύης.

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου των ΕΛΤΑ, όλοι οι πολίτες μπορούν να στέλνουν δωρεάν τη βοήθειά τους στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Δυτικής Αττικής με απλά δέματα εσωτερικού, από τα ταχυδρομικά καταστήματα όλης της χώρας, από τις 20 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2017.

Σύμφωνα με τη διοίκηση των ΕΛΤΑ όλοι τώρα μπορούν να βοηθήσουν έμπρακτα, καταθέτοντας ένα «δέμα αγάπης» στο κοντινότερο ταχυδρομείο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις