weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Ποιός μπορεί μέσα σε 25 λεπτά να καθαρίσει το κλειστό του ΟΑΚΑ;

Ποιός μπορεί μέσα σε 25 λεπτά να καθαρίσει το κλειστό του ΟΑΚΑ; | Newsit.gr

 Η Bicos C.S. θέτει το πήχη ψηλά σε κάθε project που αναλαμβάνει και απαιτεί το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε συνεργασία της. Για τις ανάγκες της παράστασης Alegría, η εταιρεία Bicos C.S. συνεργάστηκε με το φημισμένο «Cirque Du Soleil» και πρόσφερε τις υπηρεσίες της από τις 31 Αυγούστου (από την έναρξη των move in και προβών των παραστάσεων) μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου (ημέρα τελικού καθαρισμού και παράδοσης του κλειστού του ΟΑΚΑ).

Το «Cirque Du Soleil» που μάγεψε το Αθηναϊκό κοινό, με περισσότερους από 100.000 θεατές, παρουσίασε την παράσταση Alegría σε σύνολο 18 παραστάσεων (6 μονές και 6 διπλές), από τις 3 έως και τις 16 Σεπτεμβρίου. Την διοργάνωση και παραγωγή ανέλαβε η εταιρεία ΛΑΒΡΥΣ, ενώ η Bicos C.S. παρείχε τις υπηρεσίες καθαρισμού, πριν κατά την διάρκεια και με το πέρας των παραστάσεων της Alegría.

Μία απαιτητική παράσταση, χρειάζεται και την αντίστοιχη εμπειρία, μίας εταιρείας που μπορεί να προσφέρει το άψογο αποτέλεσμα όταν χρειαστεί. Με μόλις 25 (!) λεπτά στην διάθεσή τους (από το τέλος της πρώτης παράστασης, μέχρι το άνοιγμα των θυρών για την επόμενη) τα πεπειραμένα συνεργεία της Bicos C.S. κατάφερναν σε καθημερινή βάση, να καθαρίζουν ένα μεγάλο όγκο από κομφετί και ένα τεράστιο όγκο σκουπιδιών και να παραδίδουν τον χώρο, χωρίς την παραμικρή ατέλεια. Η ταχύτητα και η μεθοδικότητα της Bicos C.S. προκάλεσε το ενδιαφέρον των παραγωγών και καλλιτεχνών της παράστασης (σύνολο 200 καλλιτεχνών και εργαζομένων), οι οποίοι κάθε φορά έμεναν άφωνοι από το αποτέλεσμα και έδιναν τα συγχαρητήρια τους.

Για 19 συνολικά ημέρες, το προσωπικό της Bicos C.S., διέθεσε τα υλικά και μέσα καθαρισμού, 40 κάδους απορριμμάτων και ανέλαβε την αποκομιδή, συγκέντρωση και απομάκρυνση απορριμμάτων από την εγκατάσταση. Παράλληλα, ανέλαβε τη συντήρηση του χώρου κατά τη διάρκεια της παράστασης και την προετοιμασία των χώρων των θεατών (εισόδους, θέσεις, διαδρόμους, φουαγιέ), των καλλιτεχνών (καμαρίνια, διαδρόμους, εστιατόριο, προθερμαντήριο) και της παραγωγής (γραφεία, διαδρόμους) για την επόμενη παράσταση.

Η απόλυτα επιτυχημένη παράσταση της Alegría, συνέχισε το tour της μετά την Αθήνα στις πόλεις: Κωνσταντινούπολη, Πέζαρο, Μπολόνια, Μιλάνο, Λιλ, Παρίσι, Ρότερνταμ, Τορίνο, Γενεύη και Βαρκελώνη.

Οι συνεργασίες για την Bicos C.S. δεν σταματούν και σειρά έχει η έκθεση «Οι Δεινόσαυροι της Παταγονίας» που θα διαρκέσει από την 1 Οκτωβρίου 2012 έως τις 31 Μαρτίου 2013, στο Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή (http://www.dinosinathens.gr/).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Bicos C.S., μπορείτε να επικοινωνήσετε, με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στα τηλέφωνα: +30 210-5241571 & +30 210–5244812.

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1983 στην Αθήνα από τον Σπύρο Μπίκο με ιδιαίτερο αντικείμενο τους καθαρισμούς και συντηρήσεις γραφείων, επαγγελματικών χώρων και κατοικιών.
Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία, τεχνογνωσία, αξιόπιστα συνεργεία και χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα, υλικά και απολυμαντικά, η Bicos C.S. έχει τις λύσεις σε οποιοδήποτε θέμα σχετικό με τα αντικείμενά της. Η εταιρεία Bicos C.S. διαθέτει στο πελατολόγιο της πολύ σημαντικές συνεργασίες με εταιρείες όπως: Jumbo, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Εθνική Asset Management, Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε., Όμιλος Παπαθεοχάρη (ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ, DIOGENIS, BALLUX), Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, Zegetron, Hochtief Facility Management, Βογιατζόγλου Systems, GFK Hellas, Αστέρας Εμπορική, Calyon Bank, Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία, Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, Σ.Ε.Γ.Α.Σ, MINOS EMI, Eleven Concerts, Vista Events.

#TAGS MM