Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Πολίτες vs Πολιτικών: 1 – 0

Πολίτες vs Πολιτικών: 1 – 0

Πέτρες, αυγά, γιαούρτια, νεράτζια ακόμη και αμύγδαλα επιστρατεύουν οι αγανακτισμένοι πολίτες εναντίον πολιτικών. Άλλοι δηλώνουν υπέρ άλλοι κατά. Περισσότερο αγανακτισμένες και επιθετικές είναι οι γυναίκες.

Όλοι θυμόμαστε τι έγινε στο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης εναντίον του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ.Πεταλωτή. Τι έγινε στην Κέρκυρα όπου φυγαδεύτηκαν άρον άρον βουλευτές. Τι έγινε στου Ζωγράφου χθες με την υφυπουργό εργασίας Άννα Νταλάρα, τι έγινε σε εκδήλωση της νεολαίας ΠΑΣΟΚ στο Βόλο, τι έγινε στη Λάρισα ενταντίον του βουλευτή ΛΑΟΣ Αστέριου Ροντούλη…και ο κατάλογος όλο και μακραίνει.

Όπως δήλωσε στο Νewsit o 28χρονος Ανδρέας, ιδιωτικός υπάλληλος “συμφωνώ με τους προπηλακισμους γιατί ο κόσμος έχει αγανακτήσει αλλά η κάθε αντίδραση θα πρέπει να κόσμια”.

Ο 26χρονος Νίκος, φοιτητής, διαφωνεί με τους προπηλακισμούς των πολιτικών. Όπως χαρακτηριστικά μας είπε “η κάθε αντίδραση πρέπει να είναι ειρηνική όπως αυτή των χιλιάδων αγανακτισμένων στο Σύνταγμα και οι οποίοι θα πρέπει να ενισχυθούν από την παρουσία όλων μας”.

Περισσότερο επιθετική η 54χρονη κυρία Χρυσούλα 54 η οποία μόλις βγήκε στην σύνταξη. Μας είπε “συμφωνώ με τους προπηλακισμούς, όλοι οι πολιτικοί είναι αλήτες και δεν θα έπρεπε να βγαίνουν στο κόσμο και να μιλάνε”.

Στην αντίπερα όχθη ο 35χρονος Νίκος, ιδιωτικός υπάλληλος, ο οποίος μας είπε “διαφωνώ με τις συμπεριφορές πολιτών που ξεφεύγουν απο την ειρηνική διαδήλωση.Οι πολιτικοί είναι και αυτοί άνθρωποι και έχουν οικογένειες, όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μπορεί να το κάνει λεκτικά. Δεν θα γίνουμε κάφροι”.

Διαμετρικά αντίθετη η άποψη της 60χρονης κυρίας Κατερίνας η οποία είναι συνταξιούχος. ‘Συμφωνώ” μας λέει “με την έντονη αγανάκτηση του κόσμου και χαίρομαι όταν ο κόσμος μουτζώνει τους πολιτικούς και τους λέει κλέφτες”.

Τέλος ο 43χρονος κύριος Δημήτρης, ιδιωτικός υπάλληλος, δήλωσε στο Newsit “συμφωνώ με τους έντονους προπηλακισμούς γιατί όλοι έχουμε αγανακτήσει”.

Διαβάστε επίσης:

Αποδοκίμασαν ξανά τον Πεταλωτή στο Αγρίνιο – Δείτε το βίντεο

“Αγανακτισμένοι” εισέβαλαν σε συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στο Βόλο – Βίντεο

Πέτρες και μπουκάλια κατά της Άννας Νταλάρα στου Ζωγράφου – Βίντεο

Έριξαν αυγά σε βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ στη Λάρισα

Πέτρες και γιαούρτια κατά του Πεταλωτή – Τον είχαν εγκλωβίσει μέσα στο κτίριο – Πεταλωτής: “Είναι εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ”

Η σειρά της υφ. Εργασίας… – Γιούχαραν την Αννα Νταλάρα στην παρέλαση στο Περιστέρι – VIDEO

50.000 Αγανακτισμένοι πολιόρκησαν τους “300” – Φυγαδεύτηκαν απ’ την αστυνομία οι πολιτικοί – Δείτε τα βίντεο

Κέρκυρα: Βουλευτές έτρεχαν να μπουν σε καϊκι για να γλιτώσουν τις πέτρες!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε