Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πορεία για Παύλο Φύσσα: Η στιγμή της επίθεσης στο συνεργείο του ANT1 [vid]

Πορεία για Παύλο Φύσσα: Η στιγμή της επίθεσης στο συνεργείο του ANT1 [vid]

Ούτε το συνεργείο του ΑΝΤ1 δε φαίνεται να γλύτωσε από το μένος των αντιεξουσιαστών στον Πειραιά. Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο και εικονολήπτες, οι οποίοι κάλυπταν τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην πορεία μνήμης για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του newsit.gr, ομάδα κουκουλοφόρων κύκλωσε το συνεργείο και του επιτέθηκε λεκτικά, αλλά και σωματικά. Ο ένας από τους εικονολήπτες διακομήσθηκε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Στις γύρω περιοχές υπάρχουν εκτεταμένα επεισόδια ενώ 2 άτομα έχουν οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ “καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκαν ο ρεπόρτερ Χρ. Μαζανίτης και οι τεχνικοί του τηλεοπτικού συνεργείου του Antenna, Αλ. Πονσέ και Θ. Μελέτης, κατά το σημερινό αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Κερατσίνι.

Τέτοιες ενέργειες δεν έχουν καμία θέση στις διαδηλώσεις, και μας βρίσκουν όλους απέναντι. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού, και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση”.

Από την πλευρά της, η ΝΔ κάνει λόγο για «επίθεση θρασύδειλων αναρχικών».

Στην ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει πως «πρόκειται για απόπειρα τρομοκράτησης του δημοσιογραφικού κόσμου, η οποία δεν πρόκειται να περάσει».

Καλεί δε, την κυβέρνηση, «να εγκαταλείψει την ανοχή στη βία και την ανομία» και τις αστυνομικές αρχές «να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι ένοχοι να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη». 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις