Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Πως έζησα την έκρηξη στο Mall”

“Πως έζησα την έκρηξη στο Mall”

“Φοβάμαι πολύ, πάω να πάρω το αυτοκίνητό μου από το γκαράζ γιατί χθες δε με άφηναν, δε θα ξαναπατήσω εδώ” λέει στο Newsit μια γυναίκα που είχε πάει τα παιδιά της να δουν ταινία στο Mall την ώρα που οι τρομοκράτες ειδοποίησαν οτι θα εκραγεί βόμβα.

Η επόμενη μέρα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Mall βρίσκει τους πολίτες φοβισμένους και πολύ προβληματισμένους. Το μεγάλο εμπορικό κέντρο λειτουργεί κανονικά ωστόσο επισκέπτες και εργαζόμενοι είναι λογικό να ανησυχούν.

Συγκλονίζει η αφήγηση μιας γυναίκας που βρέθηκε χθες στο Μall μαζί με τα παιδιά της. Οπως δήλωσε στο Newsit “είχα φέρει τα παιδιά να δούμε ταινία και λίγο πριν βγαλουμε τα εισιτήρια μας ειδοποίησαν πως εκκενώνουν το κτίριο γιατί υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα.

Δεν υπηρξε ιδιαίτερος πανικός αλλά ουτε και κάποιος μας ειπε από που να βγούμε. Μόνοι μας ξέραμε που ήταν η έξοδος και βγήκαμε γιατί ερχόμαστε χρόνια στο Mall.  Λίγη ώρα μετά ακούστηκε η έκρηξη που ήταν δυνατή. Εγώ ήρθα σήμερα να πάρω το αυτοκίνητό μου από το γκαράζ γιατί χθες δε με άφηναν να το πάρω. Φοβάμαι πολύ, δεν προκειται να ξαναπατήσω εδώ” είπε τέλος η νεαρή μητέρα.

Μια άλλη γυναίκα που επισκέφθηκε σήμερα το εμπορικό κέντρο μας είπε οτι ανησυχεί και πως φοβάται πολύ μετα το τρομοκρατικό χτύπημα.

Ο κόσμος καταδικάζει την τυφλή βία και λέει πως τέτοια περιστατικά αποπροσανατολίζουν τους πολίτες από τα αληθινά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η τρομοκρατία βλάπτει σοβαρά τον τουρισμό

“Τυφλό” το σημείο της έκρηξης στο Mall– Δεν υπήρχαν κάμερες – “Έχουν” σε άλλα πλάνα τον βομβιστή με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά

Τέσσερις τρομοκράτες με καπέλα και σκούφους “είδαν” οι κάμερες στο Mall

Ταξιδιωτική οδηγία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά την έκρηξη στο Mall 

Η βόμβα στο Mall – μήνυμα των τρομοκρατών προς την αστυνομία – “Μπορούμε να χτυπήσουμε όπου και όποτε θέλουμε” 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε