Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ποσοστά αναπηρίας μέχρι και 35% σε παιδόφιλους, κλεπτομανείς και τζογαδόρους!

Ποσοστά αναπηρίας μέχρι και 35% σε παιδόφιλους, κλεπτομανείς και τζογαδόρους!

‘Οσο κι αν ακούγεται παράξενο είναι αληθινό και άκρως … ελληνικό. Το υπ. Εργασίας δίνει ποσοστά αναπηρίας σε σεξουαλικές διαστροφές μεγαλύτερα απ’ ότι σε χρόνια νοσήματα.

Ο κώδικας εκτίμησης βαθμού αναπηρίας που εκδόθηκε από το υπουργείο εργασίας και δημοσιεύθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στο ΦΕΚ προβλέπει αρκετά μεγάλα ποσοστά αναπηρίας για παιδόφιλους, σαδομαζοχιστές, κλεπτομανείς και πυρομανείς, την ώρα μάλιστα που κόβει τα αντίστοιχα ποσοστά απο νεφροπαθείς και ανθρώπους που έχουν κάνει μεταμοσχεύσεις.

Σύμφωνα με τον κώδικα αυτό, οι ειδικές επιτροπές στα κέντρα πιστοποίησης όλης της Ελλάδας εξετάζουν και εκτιμούν την κατάσταση των αναπήρων.

Εστι, ο νέος κώδικας δίνει ποσοστό αναπηρίας μέχρι 30% για φετιχισμό, επιδειξιομανία, ηδονοβλεψία, παιδοφιλία και σαδομαζοχισμό.

Εκτός απο τις σεξουαλικές διαστροφές, με βάση την υπουργική απόφαση θεωρούνται αναπηρίες που πιστοποιούνται με ποσοστά αναπηρίας μέχρι 35%, η παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιγνίδια, η πυρομανία και η κλεπτομανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο το υπ. εργασίας έχει ετοιμαστεί νέος κώδικας εκτίμησης βαθμού αναπηρίας που αναμένεται να δημοσιευθεί σύντομα στο ΦΕΚ, στον οποίο διαγράφονται τα ποσοστά αναπηρίας για όλες αυτές τις κατηγορίες και ανεβαίνουν τα ποσοστά για σοβαρές χρόνιες παθήσεις.

Διαβάστε

Θεσσαλονίκη: Εικόνες ντροπής στο κέντρο πιστοποίησης αναπηρίας -Δείτε βίντεο!

Έπαιρνε επίδομα αναπηρίας αλλά έτρεχε… Μαραθώνιο!

Επιδόματα αναπηρίας τύπου… Βιετνάμ στη Θεσσαλονίκη – Ελλάδα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε