Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Που είναι ο Γιώργος;

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Ποιος κυβερνάει επιτέλους αυτή τη χώρα; Η απάντηση είναι μάλλον απλή… Αυτή που λέγεται ως αστείο(;) στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια: ο “πρωθυπουργός εσωτερικών” δηλαδή ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Από την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και μετά ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίστηκε δυο μέρες με παρέα του Σοσιαλιστές (κάποιοι κακεντρεχείς λένε ότι καλούν πλέον και μη σοσιαλιστές), εν συνεχεία … ουδέν νεώτερο απ’ το Μαξίμου ο Πρωθυπουργός ξεκουράστηκε το Σ/Κ και στη συνέχεια “κόλλησε” και τη Δευτέρα.
Σήμερα έχει “βαρύ” πρόγραμμα. Τρεις συσκέψεις για Ανάπτυξη, Απασχόληση και Δικαιοσύνη. Γενικότερα δεν προβλέπεται βαρύ πρόγραμμα για καιρό. Άλλωστε ο Ε. Βενιζέλος έχει χρεωθεί με … 108 τους Ευρωπαίους, αυτός πάει τη Δευτέρα στο Eurogroup και μετά … βλέπουμε.
Φέτος λόγω συνθηκών ο Πρωθυπουργός δεν θα έχει και το αγαπημένο του Συμπόσιο της Σύμης. Επόμενο προγραμματισμένο επίσημο ραντεβού είναι με τους Κινέζους στην Κίνα το ταξίδι είναι το τελευταίο 10ημερο του μήνα.
Ύστερα κανείς δεν ξέρει, αλλά τίποτε βαρύ δεν είναι στον ορίζοντα αφού κατεβάζουν ρολά και οι… Βρυξέλλες, κλείνουν τα πάντα για διακοπές 1 με 15 Αυγούστου.
Πάντως σε ότι έχει να κάνει με το εσωτερικό δεν ξέρουμε ποιες θα είναι οι παρεμβάσεις του προέδρου της κυβέρνησης, μόνο βέβαιο είναι ότι θα πάει άλλα τρία ταξίδια εκτός. Σε Αυστραλία, Βραζιλία και Ρωσία.
Στο εσωτερικό μάλλον… ακριβοθώρητος θα είναι για καιρό ο κ. Παπανδρέου

Υ.Γ. Αν αναζητάτε τον κ. Παπανδρέου στη φωτογραφία είναι … αριστερά

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε