Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Που να πετάξω το σκουπίδι μου…οεο;

Στο κέντρο της Αθήνας έχουν εξαφανίσει τους κάδους απορριμμάτων με αποτέλεσμα οι πολίτες να μην έχουν που να πετάξουν τα σκουπίδια τους και να τα παρατάνε όπου βρουν.

Περιμετρικά του Συντάγματος δεν υπάρχει κάδος ούτε για δείγμα. Αν κάποιος είναι τυχερός θα βρει μόνο τα γνωστά πράσινα μικρά καλαθάκια που είναι στις κολόνες αλλά και πάλι αυτά είναι μόνο 2 σε μια ακτίνα 2 χιλιομέτρων.

Κάδος ούτε για δείγμα στην Ερμού

Το ίδιο και στη Μητροπόλεως

...αλλά και στην Καραγιώργη Σερβίας

Γι ΄αυτό και οι καταστηματάρχες και οι περιπτεράδες της περιοχής επιστρατεύουν τη φαντασία τους και φτιάχνουν αυτοσχέδιους κάδους είτε από χαρτόκουτα είτε από καροτσάκια της λαϊκής σαν αυτό που βλέπετε στη ΦΩΤΟ το οποίο βρίσκεται δίπλα στον έναν από τους 2 μικρούς πράσινουν κάδους που εντοπίσαμε.

Οπως δήλωσε στο Newsit ο Πέτρος Γιαννακόπουλος, ιδιοκτήτης περιπτέρου στο Σύνταγμα “μετά τα επεισόδια του Ιουλίου και τις καταστροφές στο κέντρο δεν ξανα έβαλαν ενώ παλαιότερα είχαν αφήσει κάποιους ελάχιστους μετά όμως το τρομοκρατικό χτύπημα στην Βουλή στον κάδό,και από τότε έχουμε πρόβλημα. Ερχεται ο κόσμος και με ρωτάει που να πετάξει το σκουπίδι του”.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα αυτής της απαράδεκτης κατάστασης; Οι πολίτες παρατάνε όπου βρουν τα σκουπίδια τους.

Η κατάσταση δεν πάει άλλο λένε οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι του κέντρου που ζητούν λύση εδώ και τώρα καθώς έρχεται το καλοκαίρι και λόγω ζέστης τα σκουπίδια εκτός από το οτι είναι αντιαισθητικά θα μυρίζουν.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε