Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Που να ψωνίσετε φτηνά και…ελληνικά!

Που να ψωνίσετε φτηνά και…ελληνικά!

Στην καρδιά της Αθήνας στην Αγίου Μάρκου θα βρείτε ρούχα, παπούτσια, πιζάμες και αξεσουάρ σε προσιτές τιμές που ξεκινουν από τα 3 ευρώ και φτάνουν τα 25 με 35 ευρώ.

Τα μαγαζιά μπορει να μη σας γεμίσουν το μάτι καθώς τα περισσότερα ειναι μικρά και οι βιτρίνες δεν είναι λουσάτες κρύβουν ωστόσο πραγματικές ευκαιρίες.

Θα βρείτε  γυναικεία παντελόνια με 10 ευρώ, ζώνες με 3 ευρώ, τσάντες γυναικείες με 10 ευρώ, μακό και ανοιξιάτικα βαμβακερά μπλουζάκια από 5 ευρώ, πλεκτές μπλούζες με 15 ευρώ  ενώ θα βρείτε και πιο αμπιγιέ κομμάτια για το Πάσχα που φτάνουν μέχρι τα 35 ευρώ. Θα βρείτε επίσης μπουφάν και καπαρντίντες με 30 και 35 ευρώ και παλτό από 50 μέχρι 70 ευρώ και είναι όλα…ελληνικά!

Οπως δήλωσε στο Newsit o κύριος Μάριος Μάης που έχει κατάστημα στην Αγίου Μάρκου “ο κόσμος ψάχνει πια που θα ξοδέψει και το τελευταίο ευρώ. Εδώ έχουμε ποιοτικά πράγματα σε καλές τιμές”.

“Ψωνίζω πάντα ελληνικά” μας λέει ο καταναλωτής κύριος Βίκτωρας Λαγός ο οποίος στα καταστήματα της Αγίου Μάρκου βρίσκει πάντα καλές ευκαιρίες.

“Ο κόσμος τώρα με την οικονομική κρίση το ψάχνει, κοιτάει τι ειναι αυτό που θα αγοράσει” μας λέει ο καταστηματάρχης κύριος Ανδρέας Νικολάου.

Και δεν είναι μόνο τα καταστηματα της Αγίου Μάρκου που έχουν ελληνικά και ποιοτικά προϊόντα.  Ψάξτε τα συνοικιακά καταστήματα της γειτονιά σας και θα ανακαλύψετε…θησαυρούς σε τιμές ΔΝΤ.


Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε