Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Προειδοποιητικό κλείσιμο της εθνικής για λίγα λεπτά από τους αγρότες στον κόμβο της Νίκαιας

Προειδοποιητικό κλείσιμο της εθνικής για λίγα λεπτά από τους αγρότες στον κόμβο της Νίκαιας

Ίσως η ένταση της στιγμής, ίσως τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα στους αγρότες που συνάντησε στην Αθήνα ότι οι κινητοποιήσεις είναι ο μόνος δρόμος και ξαφνικά, λίγο μετά τις 13.30 το μεσημέρι, περίπου 200 αγρότες στον κόμβο της Νίκαιας, άφησαν τα τρακτέρ και κινήθηκαν πεζοί για να κλείσουν την εθνική οδό.

Μέσα από παραδρόμους και από τα χωράφια, οι αγρότες βγήκαν στον δρόμο και τον έκλεισαν για λίγα λεπτά. Μάλιστα ήρθαν αντιμέτωποι και με τα ΜΑΤ.

Ο αντιπρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, Τάκης Καραϊσκος, κατήγγειλε στο Newsit, ότι, στην προσπάθεια τους να βγουν στην εθνικη δέχθηκαν χτυπήματα από τα ΜΑΤ.

Ακούστε τι δήλωσε ο κύριος Καραΐσκος στο NewsIT:

Νωρίτερα, περίπου 60 τρακτέρ συγκεντρωθηκαν στην πόλη της Λαμίας και απέχουν μόλις 3 χιλιόμετρα από την εθνική οδό Λαμίας- Αθηνών. Πολυάριθμη αστυνομική δύναμη βρισκόταν στο σημείο που είχαν προσδιορίσει αγρότες ότι θα σταθμεύσουν τα τρακτέρ και μάλιστα δεν έλειψαν οι φραστικές διαμαρτυρίες για τον έντονο αστυνομικό κλοιό που υπήρχε στο συγκεκριμένο σημείο.

Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ αγροτών και αστυνομίας όταν αγρότες από το χωριό Ανθήλη με περίπου 20 τρακτέρ επιχείρησαν να μπουν στην εθνική οδό για να κατευθυνθούν προς τη Λαμία που ήταν τόπος συγκέντρωσης. Οι αστυνομικοί τούς σταμάτησαν και ζήτησαν για να κινηθούν τα τρακτέρ να έχουν πινακίδες. Οι αγρότες αρνήθηκαν και στάθμευσαν τα τρακτέρ στην είσοδο του χωριού δίπλα στην εθνική οδό, 7 χιλιόμετρα από την πόλη της Λαμίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένταση μεταξύ αστυνομίας και αγροτών στη Λαμία

Τσίπρας στους αγρότες: Έρχεται πείνα!

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε