Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Προσλήψεις αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για ανάληψη υπηρεσίας από την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου.

Το Υπουργείο Παιδείας, ανακοίνωσε ότι, για το σχολικό έτος 2010-2011, προσλαμβάνονται αναπληρωτές εκπαιδευτικοί μειωμένου ωραρίου για τη διδασκαλία των μαθημάτων της 2ης Ξένης Γλώσσας στα Δημοτικά Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα προσλαμβάνονται 99 εκπαιδευτικοί Γαλλικής Γλώσσας και 212 εκπαιδευτικοί Γερμανικής Γλώσσας.

Επίσης οι προσλήψεις των εκπαιδευτικών που θα τοποθετηθούν στα Δημοτικά Σχολεία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τη διδασκαλία της 2ης Ξένης Γλώσσας (Γερμανικά-Γαλλικά) πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των Πράξεων «Εφαρμογή Ξενόγλωσσων Προγραμμάτων Σπουδών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» των Αξόνων Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του ΕΠ «Εκπαίδευση και Δία Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για ανάληψη υπηρεσίας από την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 01 Νοεμβρίου 2010.

Οι πίνακες των ονομάτων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minedu.gov.gr

Επίσης, το Υπουργείο Παιδείας, ανακοίνωσε ότι, για το σχολικό έτος 2010-2011, προσλαμβάνονται 645 εκπαιδευτικοί μειωμένου ωραρίου Πληροφορικής, προκειμένου να υποστηρίξουν τα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τα μαθήματα Τ.Π.Ε. και Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση.

Οι προσλήψεις των ανωτέρω εκπαιδευτικών, που θα τοποθετηθούν στα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία για τη διδασκαλία στα μαθήματα Τ.Π.Ε. και Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Ανάπτυξη Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, Καταγραφή και Συγκέντρωση ήδη παραχθέντος Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού και Συντονισμός των Πράξεων της Κατηγορίας Πράξης» των αξόνων Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το ελληνικό δημόσιο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε