Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απατεώνες πωλούν ημερολόγια των Ανεξάρτητων Ελλήνων

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Οχι μόνο δεν έχουμε καμία σχέση αλλά ειδοποιήσαμε και την ΕΛΑΣ λέει στο Newsit o εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Τέρενς Κουικ.

Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στη Γλυφάδα.

Οι νεαροί επιτήδειοι έμπαιναν στα καταστήματα και τις καφετέριες της περιοχής και πωλούσαν ημερολογια λέγοντας πως τα μισά χρήματα από τις εισπράξεις θα τα διαθέσουν υπερ του κόμματος του Πάνου Καμμένου.

Ενας Γλυφαδιώτης όμως ειδοποίησε τον εκπρόσωπο του κόμματος κύριο Τέρενς Κουικ ο οποιος με τη σειρά του κατήγγειλε  το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές ενώ και μέσω του twitter ενημέρωσε τους πολίτες για την απάτη.

Οπως δήλωσε στο Newsit o Τέρενς Κουικ “μας πήρε συγκεκριμένος Γλυφαδιώτης ο οποίος εργάζεται σε κατάστημα για να μας πει οτι μια ομάδα νεαρών ηλικίας από 19 εως 20 ετών πωλούσε ημερολόγια λεγοντας αγοράστε τα και εμείς τα μισά λεφτά θα τα δώσουμε στους Ανεξάρτητους Ελληνες. Επειδη βεβαίως τετοια οικονομική εξόρμηση δεν υπήρξε από την πλευρά μας το κατήγγειλα στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας. Προειδοποιώ τον κόσμο οτι δεν πουλάμε ημερολογια, όλα αυτά είνα μαϊμού ιστορίες και καλά θα κάνουν να προσέχουν εκείνους τους καλοθελητές που θέλουν να μας εμπλέξουν σε τέτοιες ιστορίες”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο Τέρενς Κουίκ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτη ημέρα για την ΚΟ του κόμματος του Πάνου Καμμένου

Κοινοβουλευτική Ομάδα σχηματίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές προκαλούν τριγμούς και στη ΔΗΜΑΡ





 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε