Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Προτείνουν μείωση μερισμάτων στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού

Μόνη εναλλακτική λύση που προτείνουν για το Μετοχικό Ταμείο Στρατού που βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο είναι η περικοπή των μερισμάτων σύμφωνα με αποκάλυψη του νεου site www.onalert.gr

Όπως αποκάλυψε χθες το site το Μετοχικό Ταμείο Στρατού έχει σχεδόν κηρύξει στάση πληρωμών και αδυνατεί να καταβάλει στους δικαιούχους το τέταρτο μέρισμα της χρονιάς.

Σήμερα αποκαλύπτει ότι από τις επαφές αποστράτων και εν ενεργεία αξιωματικών, το μόνο “σχέδιο σωτηρίας” που προτείνεται είναι η δραστική περικοπή των μερισμάτων, που σημαίνει ότι οι δικαιούχοι θα την πληρώσουν για τα άσχημα οικονομικά του ταμείου. Η μείωση μάλιστα προβλέπεται να είναι από 20% και πάνω, δηλαδή ως 350 ευρώ το τρίμηνο.

Το σχέδιο εξυγίανσης που εκπονήθηκε, όταν η κατάσταση έφτασε στο μη περαιτέρω περιλαμβάνει αυτό, δηλαδή μειωμένα μερίσματα από την καταβολή της επόμενης δόσης του 2011. Έτσι οι απόστρατοι χάνουν ως 150 ευρώ από τα λεφτά τους ενώ οι εν ενεργεία ήδη διαμαρτύρονται για τις κρατήσεις που τους γίνονται για ένα Ταμείο το οποίο όπως λένε “παύει να είναι πλέον ανταποδοτικό”.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο site για τους ένστολους www.onalert.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε