Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Το πρώτο γραμματόσημο στη μνήμη των Εκτελεσμένων του Μπλόκου της Κοκκινιάς

Το πρώτο γραμματόσημο στη μνήμη των Εκτελεσμένων του Μπλόκου της Κοκκινιάς
Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία τιμούν τους Εκτελεσμένους του Μπλόκου της Κοκκινιάς και κυκλοφορούν το πρώτο γραμματόσημο που εκδίδεται στη μνήμη τους, στο πλαίσιο των 40ήμερων εκδηλώσεων Τιμής και Μνήμης του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εκδίδουν και κυκλοφορούν επίσης Ειδικό Αναμνηστικό Φάκελο και Λεύκωμα αφιερωμένα στο Μπλόκο της Κοκκινιάς, ενώ ειδική αναμνηστική σφραγίδα θα λειτουργήσει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017, στο Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα Νίκαιας (Πέτρου Ράλλη 349, Νίκαια),από ώρα 10:00 έως 11:30.

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η επίσημη παρουσίαση των τιμητικών εκδόσεων μνήμης, θα γίνει από την πρόεδρο του ΔΣ των Ελληνικών Ταχυδρομείων κα Ευφροσύνη Σταυράκη, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:45 στο Μνημείο της Μάντρας του Μπλόκου, Κιλικίας και Ηλιουπόλεως, στην Νίκαια, σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Στην παρουσίαση θα μιλήσουν ο δήμαρχος κ. Γιώργος Ιωακειμίδης και ο κ. Παναγιώτης Σκούτας, διευθυντής Γραφείου του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκου Παππά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις