Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρωτοφανές ρατσιστικό παραλήρημα από δικαστίνα-μπλόγκερ

Πρωτοφανές ρατσιστικό παραλήρημα από δικαστίνα-μπλόγκερ
Γνωστή εφέτης ανεβάζει στο Ιντερνετ υβριστικά σχόλια ακόμη και για τη Δικαιοσύνη με το ψευδώνυμο Mariana On Ice
 

«Κωλοεβραίοι! Μακάρι να τους εξόντωνε τελείως ο Χίτλερ!» Η φράση αυτή δεν εκστομίστηκε από κανέναν Χρυσαυγίτη, αλλά όπως δημοσιεύεται στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, η υπογραφή ανήκει στην Μαριάνθη Παγουτέλη, η οποία είναι εφέτης Αθηνών.
 
Η εφέτης όχι μόνο δεν κρύβει την ταυτότητά της αλλά δημοσιεύει μία σκοτεινή φωτογραφία της στην πρώτη σελίδα του μπλογκ, και επίσης περιγράφει υποθέσεις της με εξονυχιστικές λεπτομέρειες ώστε να είναι κι αυτές απόλυτα αναγνωρίσιμες.
 
Τη σχέση της κυρίας Παγουτέλη με το μπλογκ αυτό κατήγγειλε την Πέμπτη με αναφορά της στον εισαγγελέα εφετών Πειραιά η δικηγόρος Ζωή Κωνσταντοπούλου που βρίσκεται σε δικαστική αντιδικία με την εφέτη.
 
Στο υπόμνημα που βρίσκεται πλέον στα χέρια του εισαγγελέα εφετών Πειραιά αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Οπως προ ελάχιστων ημερών ανακάλυψα, η κ. Μαριάνθη (Μαριάνα) Παγουτέλη, αν και εφέτης Αθηνών, διατηρεί blog (ιστότοπο) υπό το ψευδώνυμο marianaonice (δηλ. “Μαριάνα στον Πάγο”). Από τον ιστότοπο αυτόν δημοσιεύει συκοφαντικότατα κείμενα εναντίον εμού και του πατέρα μου κ. Νίκου Κωνσταντόπουλου, ο οποίος δεν είναι καν διάδικος στην υπόθεση αυτή και αναφέρεται στην εξέλιξη της αντιδικίας, καταφερόμενη κατά δικαστών και εισαγγελέων που χειρίσθηκαν την υπόθεση, αναφέροντας λεπτομέρειες του Πειθαρχικού της στον Αρειο Πάγο, βρίζοντας, συκοφαντώντας και λοιδορώντας ενώπιον του αναγνωστικού κοινού εμένα, τον πατέρα μου, δικαστές, εισαγγελείς, δικηγόρους κ.λπ., και επαναλαμβάνοντας τόσο τις συκοφαντίες για τις οποίες παραπέμπεται όσο και τις συκοφαντίες για τις οποίες το Συμβούλιο έκρινε ότι δεν είχε δόλο. Φτάνει να μιλάει για “μασονία”(!), για “ξέπλυμα χρήματος”, για δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς που “ξεβρακώνονται”, για το ότι στο πειθαρχικό “της την είχαν στημένη” κ.λπ.».
 
Η αναφορά της κ. Κωνσταντοπούλου εντοπίζει και άλλους δικαστικούς που μετέχουν στις συζητήσεις του μπλογκ «στους οποίους η ανωτέρω εφέτης απαντά με οχετούς για τη δικαιοσύνη, για εμένα και για τον πατέρα μου, και τους οποίους προσκαλεί να της συμπαραστέκονται, αυτοί δε εκφράζουν τη συμπαράστασή τους!».
 
Το όνομα της κυρίας Παγουτέλη ήρθε στη δημοσιότητα πριν από τρία χρόνια, κατά τη γνωστή δίκη του Κωνσταντίνου Πλεύρη για το βιβλίο του «Εβραίοι, όλη η αλήθεια». Η Μαριάνθη Παγουτέλη μειοψήφησε στο δικαστήριο του πρώτου βαθμού υπέρ της αθώωσης του Πλεύρη.
 
Ενας από τους σταθερούς επισκέπτες του μπλογκ αναφέρεται στο «λάθος του Χίτλερ που άφησε εβραϊκό σπόρο πίσω… Αν νομίζεις πως είμαι ρατσιστής θα σου πω ναι είμαι γιατί σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορώ να το κρύψω». Η απάντηση της Mariana On Ice είναι αποκαλυπτική: «Και εγώ εκεί έχω φθάσει και έτσι σκέφτομαι για τους Εβραίους! Και μετά τους φταίει ο Πλεύρης!»
 
Στις αρχές του 2009 η Mariana On Ice τα βάζει με την εβραϊκή θρησκεία: «Η θρησκεία των Εβραίων που βασίζεται στην Αγία Γραφή και στα Ιερά Βιβλία των Ταλμούδ, είναι πολύ μισαλλόδοξη και αντιανθρωπιστική! Επιτρέπουν τους φόνους των αλλόθρησκων ως επιβεβλημένους μάλιστα από τη θρησκεία τους!».
 
Χαρακτηριστικές είναι και οι απόψεις της Mariana On Ice για τη Δικαιοσύνη:
 
– «Μοχλός εξουσίας των φαύλων και των διεφθαρμένων».
 
– «Το μπουρδέλλο ωχριά μπροστά στην Ευελπίδων».
 
– «Η αηδία είναι πλέον μόνιμη αίσθηση για όσους παροικούν στην Ιερουσαλήμ της Ελληνικής Δικαιοσύνης».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε