Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Προβλήματα στα δρομολόγια πλοίων λόγω κακοκαιρίας – Επιχείρηση απεγκλωβισμού πληρώματος σε φορτηγό πλοίο

Δείτε που θα χτυπήσει η κακοκαιρία αναλυτικά. Ισχυροί άνεμοι και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας. Έγκλωβισμένο το πλήρωμα φορτηγού πλοίου στην Πρέβεζα
Μετ’ εμποδίων εκτελούνται από το πρωί τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω των ισχυρότατων ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φτάνουν μέχρι και τα 9 μποφόρ.
 
Το απαγορευτικό απόπλου που ίσχυε από τα ξημερώματα τα δρομολόγια των πλοίων που αναχωρούσαν από το λιμάνι του Πειραιά λόγω των θυελλωδών ανέμων ήρθη στις 17:10 το απόγευμα.
Απογορευτικό ίσχυε και για τα δρομολόγια των δελφινιών στον Αργοσαρωνικό, ενώ εξακολουθεί να ισχύει στα δρομολόγια Ρίο-Αντίριο και για τα πλοία που αναχωρούν από το λιμάνι του Λαυρίου.
Από το λιμάνι του Πειραιά δεν πραγματοποιήθηκαν τα πρωινά δρομολόγια για Κυκλάδες. Τα κλειστού τύπου πλοία προς Αργοσαρωνικό ταξίδεψαν κανονικά.

Από τη Ραφήνα, το πλοίο «Πηνελόπη» που αναχώρησε το πρωί για Κυκλάδες έφτασε μέχρι την Άνδρο, ενώ τα δρομολόγια προς Μαρμάρι εκτελούνται κανονικά.
 

Από το λιμάνι του Λαυρίου δεν πραγματοποιήθηκε το πρωινό δρομολόγιο για Κέα και Κύθνο, ενώ ακόμη υπάρχει απαγορευτικό.
 
Τα δρομολόγια των πλοίων στις πορθμειακές γραμμές εκτελούνται κανονικά, εκτός της γραμμή Λευκίμμη – Ηγουμενίτσα που είναι κλειστή αλλά και στην γραμμή Ρίου – Αντιρίου.
 
Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν καλό θα ήταν να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία.
Στην Πρέβεζα το πλήρωμα ενός φορτηγού πλοίου είχμε μείνει εγκλωβισμένο για αρκετές ώρες στο καράβι.Το πλήρωμα του πλοίου που είχε προσαράξει λίγες μέρες πριν, προσπάθησε να βγει στη στεριά αλλά δεν τα κατάφερε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών…Το απόγευμα έγινε επιχείρηση διάσωσης.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Η ΕΜΥ έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για σήμερα, προειδοποιώντας για ισχυρούς ανέμους στα πελάγη και χιονοπτώσεις στα ορεινά.
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ WEATHER CENTER TOY NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Tι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Δείτε τι καιρό θα κάνει σε 300 πόλεις σε όλη την Ελλάδα!

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε