Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Προβλήματα στα δρομολόγια του Ηλεκτρικού

Προβλήματα στα δρομολόγια του Ηλεκτρικού

Για άλλο ένα Σαββατοκύριακο οι επιβάτες του Ηλεκτρικού θα ταλαιπωρηθούν από τα προβλήματα στα δρομολόγια.

Εξακολουθούν τα προβλήματα που παρατηρούνται, κυρίως τα Σαββατοκύριακα, στο δρομολόγια του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, εξαιτίας των εργασιών ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής που συνεχίζονται.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΗΣΑΠ ΑΕ το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαρτίου 2010 θα παραμείνει κλειστό το τμήμα Ομόνοια-Άνω Πατήσια και το επιβατικό κοινό για το τμήμα ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΤΤΙΚΗ θα εξυπηρετείται με τη γραμμή 2 του ΜΕΤΡΟ & για το τμήμα ΑΤΤΙΚΗ – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ με τη λεωφορειακή γραμμή Χ8.

Από Δευτέρα 29 Μαρτίου στους σταθμούς Άγιο Νικόλαο και Κάτω Πατήσια οι διερχόμενοι συρμοί προς Πειραιά ( κάθοδος ) δεν θα πραγματοποιούν στάση & επαναλειτουργούν οι αποβάθρες των ίδιων σταθμών με κατεύθυνση προς Κηφισιά (άνοδος).

Υπενθυμίζεται επίσης ότι από τις 12 Ιανουαρίου παραμένει εκτός λειτουργίας το τμήμα Καλλιθέα-Φάληρο για το οποίο η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα γίνεται με την λεωφορειακή γραμμή Χ13, ενώ από τις 15 Μαρτίου στο σταθμό Ν. Ιωνίας οι διερχόμενοι συρμοί δεν κάνουν στάση στην κάθοδο (προς ΠΕΙΡΑΙΑ).

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε