Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ψάχνουν δυο νονούς – συνεργούς του μακελάρη του Μικρολίμανου

Ψάχνουν δυο νονούς – συνεργούς του μακελάρη του Μικρολίμανου

Το άτομο που έκρυβε τον Αλβανό Αρμπέρ Μπάκο ίσως δεν είναι μέλος της διαβόητης ομάδας στην οποία ανήκει και ο 31χρονος κακοποιός και σκορπά τρόμο τη νύχτα. Η χθεσινή σύλληψη του Αλβανού κακοποιού δεν βάζει τέλος στις έρευνες, αναζητούνται τουλάχιστον δύο άτομα

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο που αναζητούν οι αστυνομικοί θεωρούνται εξίσου επικίνδυνοι με τον μακελάρη του Μικρολίμανου καθώς περιγράφονται ως ως μέλη οργάνωσης που ασχολείται με την πορνεία και την προστασία καταστημάτων

Οι πληροφορίες θέλουν τους αστυνομικούς να γνωρίζουν την ταυτότητα των δύο συνεργών του 31χρονου Αλβανού όμως παρά τις έρευνες που έκαναν δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν.

Ο ίδιος ο Αρμπέρ Μπάκο πάντως γνωρίζοντας καλά και τους άγραφους νόμους της μαφίας της νύχτας δεν έχει ανοίξει το στόμα του για να πει το παραμικρό για τους συνεργούς του.

Παραδέχθηκε μια επίθεση, όχι τη δολοφονία του 43χρονου

Ο 31χρονος κακοποιός πάντως υποστηρίζει ότι το επεισόδιο στο Μικρολίμανο ήταν τυχαίο, δεν θυμάται τίποτα λέει καθώς ήτα μεθυσμένος. Αναφέρει όμως ότι πληρώθηκε για να επιτεθεί στο καφενείο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, επιβεβαιώνοντας έτσι τα στοιχεία των αστυνομικών, ωστόσο αρνήθηκε ότι έλαβε μέρος στην επίθεση στο μπαρ του Μεταξουργείου όπου έπεσε νεκρός ο 43χρονος άνδρας.

Οι αστυνομικοί πάντως θεωρούν ότι ο Μπάκο είναι χαμηλόβαθμο στέλεχος οργάνωσης νονών της νύχτας, όμως ιδιαίτερα επικίνδυνος και ανεξέλεγκτος λόγω του αλκοόλ και της χρήσης ναρκωτικών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε