Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πυρά Πάγκαλου σε ΣΥΡΙΖΑ για τα γιαούρτια- “Εγώ το πέταξα και ψήφισα Καρατζαφέρη” λέει πολίτης

“Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω τέτοια αλητεία” λέει ο Θ. Πάγκαλος μετά τα… γιαούρτια στα Καλύβια. Tι λέει όμως σε συνέντευξή του πολίτης που συμμετείχε.

Νέα πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μιλώντας για “αλητεία” και προσθέτοντας “τώρα καταλαβαίνω γιατί τους παράτησε ο Κουβέλης”. Ο κ. Πάγκαλος λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητεί τη νομιμότητα της κυβέρνησης, αμφισβητούν το δικαίωμα κάθε υπουργού και βουλευτή να συνομιλεί με τον κόσμο.

“Τους ξέρω ποιοι είναι, αυτή τη φορά δίνω και ονόματα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Κάθονταν εκεί γύρω στις παρυφές των συγκεντρωμένων πολιτών της Κερατέας, πολλοί είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα και με έλεγαν “παχύδερμο”, “κλέφτη” και “φασίστα”. Εγώ φασίστας και κλέφτης; Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω τέτοια αλητεία. Καταλαβαίνω γιατί τους παράτησε και έφυγε ο Κουβέλης. Δεν μπορούσε πια να τους αντέξει…” αναφέρει σε συνέντευξή του στη Real News.

Αυτά λέει ο Θ. Πάγκαλος. Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου με τα γιαούρτια, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, μιλά στην εφημερίδα. Πρόκειται για τον Σπυρίδωνα Μ. , πατέρα τριών παιδιών και κάτοικο της Κερατέας που μάχεται κατά της εγκατάστασης ΧΥΤΑ στην περιοχή.

“Το παράπονο των κατοίκων της Κερατέας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων είναι ότι ο Πάγκαλος αν και εκλέγεται πρώτος βουλευτής στα Μεσόγεια έχει πει πολλές φορές ότι δεν θα ασχοληθεί με 10.000 κατοίκους εφόσον το όφελος στο θέμα των ΧΥΤΑ είναι για 1,5 εκ. Αθηναίους. Το έχει πει αρκετές φορές, γεγονός που μας έχει εξοργίσει” αναφέρει.

“Σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχουν κομματικές ταυτότητες για να σας λύσω μία απορία, επειδή ο Πάγκαλος υποστήριξε ότι τον γιαούρτωσε άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ, εγώ που το έριξα στις τελευταίες εκλογές ψήφισα Καρατζαφέρη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε