Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πυρκαγιά στην “Πολυκλινική Αθηνών” – Έβγαλαν άρον άρον τους ασθενείς

Πυρκαγιά στην “Πολυκλινική Αθηνών” – Έβγαλαν άρον άρον τους ασθενείς

Αμείλικτα ερωτήματα, από τη φωτιά που ξέσπασε μέσα στη νύχτα στην Πολυκλινική Αθηνών, με αποτέλεσμα το κτίριο να εκκενωθεί άρον άρον από τους ασθενείς. 

Ο συναγερμός σήμανε στις 3 τα ξημερώματα στο κτίριο της οδού Πειραιώς. Η φωτιά ξεκίνησε από το δεύτερο όροφο από άγνωστη αιτία. Εργαζόμενοι κάλεσαν αμέσως την πυροσβεστική και άρχισαν να κατεβάζουν τους ασθενείς στο ισόγειο καθώς το κτίριο είχε γεμίσει καπνούς.  

Η αναστάτωση ήταν μεγάλη, καθώς μέσα σε αυτές τις συνθήκες κινδύνευαν ασθενείς αν η φωτιά έφευγε από τον έλεγχο. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική, η οποία έσβησε την πυρκαγιά, που πρόλαβε ωστόσο να αποτεφρώσει το μικροβιολογικό έργαστήριο.

Ενδεικτικό του μεγέθους της πυρκαγιάς, ήταν το γεγονός ότι για την καταπολέμησή της επιστρατεύτηκαν 10 οχήματα με 30 πυροσβέστες. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η φωτιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα.

Αυτή τη στιγμή μεγάλο μέρος του κτιρίου παραμένει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Να σημειωθεί ότι η Τροχαία διέκοψε, για περίπου μία ώρα, την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε