Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στο Παγκράτι: Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας

Παγκράτι

Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, στο Παγκράτι σημειώθηκε ένα αιματηρό περιστατικό προκαλώντας τρόμο και πανικό σε όσους ήταν εκεί. Μάλιστα, ο κόσμος ήταν περισσότερος από συνήθως καθώς ήταν Σάββατο (11.11.2017) νωρίς το βράδυ.

Ο κόσμος περπατούσε αμέριμνος στους κεντρικούς δρόμους στο Παγκράτι όταν ξαφνικά ένα αμάξι με δυο άντρες μέσα στα αίματα έκανε την εμφάνιση του. Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου που ήταν απέναντι από το παρκαρισμένο μοιραίο όχημα κάλεσε τις Αρχές όταν ο τραυματισμένος οδηγός ζήτησε βοήθεια.

Παγκράτι: Η αποκαλυπτική μαρτυρία

Μία γυναίκα, η οποία δεν θέλει να αποκαλύψει τα στοιχεία της, μίλησε για το πως βίωσε το αιματηρό περιστατικό – που οι αστυνομικοί χαρακτηρίζουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών – στο newsit.gr.

Παγκράτι: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών οι πυροβολισμοί

“Ο πυροβολισμός έγινε λίγο πιο πάνω από το φούρνο. Προφανώς είχαν σιγαστήρες. Ήταν τρεις νεαροί,  ο ένας με κόκκινη μπλούζα. Πυροβόλησαν το αυτοκίνητο. Ο ένας διέφυγε, κρύφτηκε πίσω από ένα αμάξι. Και είδα το αμάξι που ανέβαινε την Ευτυχίδου με σκασμένα λάστιχα.

Είχε λύσει το χειρόφρενο. Εγώ πήγα στον τόπο που ήταν οι τραυματίες, ήταν ένας νεαρός πεσμένος στο πάτωμα, χτυπημένος στο πόδι και έλεγε: “τα πόδια μου, τα πόδια μου”. Και ο οδηγός ήταν τραυματισμένος και πεσμένος στα πλάγια. Ο ένας (από τους δράστες) έφυγε πεζός προς το Άλσος”.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μιλή

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις