Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ρατσιστικό παραλήρημα – Τα έβαλαν και με τον Μωάμεθ

Ρατσιστικό παραλήρημα – Τα έβαλαν και με τον Μωάμεθ

Αυτή τη φορά δεν έμειναν στις λεκτικές απειλές, αλλά φρόντισαν να αφήσουν το στίγμα τους βεβηλώνοντας με αισχρό φρασεολόγιο, έναν αυτοσχέδιο ιερό χώρο των μουσουλμάνων. Εν μέσω μάλιστα της μεγαλύτερης θρησκευτικής τους εορτής, του Ραμαζανιού.

Το βίντεο μιας ακόμα ρατσιστικής επίθεσης σε βάρος αλλοδαπών μεταναστών, που αποκαλύπτει απόψε το Νewsit.gr και αποσιωπήθηκε από την ελληνική αστυνομία, βιντεοσκοπήθηκε το Σάββατο το μεσημέρι, στου Ρέντη.

Λίγη ώρα νωρίτερα μια ομάδα νεαρών με μηχανές είχε επιτεθεί στο αυτοσχέδιο ιερό χώρο μουσουλμάνων μεταναστών, που στεγάζεται στον πρώτο όροφο κτηρίου στην οδό Ιθάκης.

Φωνάζοντας ρατσιστικά συνθήματα και προπηλακίζοντας τους τρομοκρατημένους μετανάστες, κάποιοι από τους “γνωστούς – αγνώστους” μπήκαν στο ισόγειο και έγραψαν στους τοίχους του κτηρίου εμετικά συνθήματα εναντίον του Μωάμεθ και του Κορανίου, όπως “γ…. το Κοράνι” ή “Ο Μωάμεθ είναι ….”.

Απείλησαν δε τους αλλοδαπούς πως αν δεν τα μαζέψουν και φύγουν εντός 10 ημερών από την περιοχή, τότε θα επιστρέψουν και θα τους κάψουν ζωντανούς !

Τα προσβλητικά συνθήματα εναντίον του Ισλαμισμού, που σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν το σεβασμό στην ανεξιθρησκεία που διέπει το σύνολο των Ελλήνων, καταγράφηκαν από τον ανταποκριτή τηλεοπτικού σταθμού του Πακιστάν και ήδη κάνουν το γύρο του κόσμου, μέσω του διαδικτύου.

Εντείνουν δε τους φόβους της μουσουλμανικής κοινότητας που ζει στην Ελλάδα, ενόψει της κορύφωσης του εορτασμού του Ραμαζανιού την προσεχή εβδομάδα με τις προγραμματισμένες υπαίθριες προσευχές στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Διαβάστε
Ο “Ξένιος Ζευς” συνεχίζει την “φιλόξενη” πορεία του – Περισσότερες από 500 επιθέσεις αγνώστων κατά αλλοδαπών το τελευταίο 6μηνο

Νέες καταγγελίες για ρατσιστική επίθεση στο Ηράκλειο

Επίθεση 10 ατόμων στο σπίτι μετανάστη

Άγρια δολοφονία μετανάστη στο κέντρο της Αθήνας – ΦΩΤΟ NEWSIT

Ηράκλειο: Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών – ΒΙΝΤΕΟ

Χρυσαυγίτες πέταξαν καπνογόνα σε χώρο προσευχής μουσουλμάνων (ΦΩΤΟ)

Η στιγμή του… ντου της Χρυσής Αυγής στο πλοίο που μετέφερε τον Πακιστανό – ΦΩΤΟ και VIDEO

“Έξω οι νεοναζί απ’ το Ηράκλειο” – Συνθήματα οργής και πορεία εναντίον της Χρυσής Αυγής

Κόντρα Χρυσής Αυγής με Καμίνη για τη διανομή τροφίμων στο Σύνταγμα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε