Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Κρίσιμη η κατάσταση της φοιτήτριας που προσπάθησε να αυτοκτονήσει!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Ρεθύμνου…

Η 20χρονη φοιτήτρια νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς έχει υποστεί εκτεταμένα εσωτερικά εγκαύματα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε τραχειοτομή. Σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όταν η φοιτήτρια με την οποία συγκατοικούσε επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (29-10-2010) στο σπίτι και την βρήκε να ψυχορραγεί…

Η 20χρονη είχε πιεί απολυμαντικό υγρό, σε μια προσπάθεια να δώσει τέλος στη ζωή της. Αρχικά μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου οι γιατροί προσπάθησαν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της. Αμέσως μετά , λόγω έλλειψης κρεβατιού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου Ρεθύμνου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Οι γιατροί αναφέρουν προς πρόκειται για πολύ σοβαρό περιστατικό με επιπλοκές, παρά το γεγονός ότι η κατάστασή της, έχει σταθεροποιηθεί.

Η κοπέλα, που κατοικούσε στο Ηράκλειο στην περιοχή του παλιού Υγειονομικού, σύμφωνα με πληροφορίες, περνούσε μία πολύ δύσκολη περίοδο για οικογενειακούς λόγους. Ήδη έχουν ειδοποιηθεί οι δικοί της άνθρωποι και αμέσως μετά τη βελτίωση της υγείας της θα ληφθούν καταθέσεις, ώστε να διαπιστωθεί ακριβώς ο λόγος που την οδήγησε στην απόπειρα αυτοκτονίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε