Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Στα χέρια της Scotland Yard ο φάκελος της αγνοούμενης φοιτήτριας!

Ρέθυμνο: Στα χέρια της Scotland Yard ο φάκελος της αγνοούμενης φοιτήτριας!

Τη βοήθεια της Scotland Yard ζήτησε η ελληνική αστυνομία για να εντοπίσει τα ίχνη της αγνοούμενης φοιτήτριας…

Σε δύο νέες κατευθύνσεις στρέφονται, εδώ και λίγες μέρες, οι έρευνες της αστυνομίας στο Ρέθυμνο, για τον εντοπισμό της 20χρονης φοιτήτριας, που αγνοείται από τον περασμένο Φεβρουάριο. Η αστυνομία ερεύνησε εξονυχιστικά τον ποταμό Πετρές, στα όρια Ρεθύμνου-Ηρακλείου, χωρίς όμως να βρει το παραμικρό ίχνος, που να τους οδηγεί στην 20χρονη κοπέλα.

Έτσι αποφάσισαν να ξεκινήσουν έρευνες τόσο στη θαλάσσια περιοχή του Πετρέ, όσο και στη Βρετανία. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί ζήτησαν τη βοήθεια της Βρετανικής αστυνομίας, για να πάρουν απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα που έχουν  για την ίδια και κυρίως για τη δραστηριότητα του 50χρονου καθηγητή, που γνωριζόταν με την 20χρονη.

Στην Κρήτη, μια ολόκληρη περιοχή σε ακτίνα 5χλμ. από το σημείο που εκβάλει ο ποταμός Πετρές και σε αρκετό βάθος μέσα στη θάλασσα, βατραχάνθρωποι του λιμενικού σώματος και εθελοντές εξερεύνησαν τον πυθμένα, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Η επόμενη κίνηση των αστυνομικών του Ρεθύμνου, ήταν να ζητήσουν μέσω τις Ιντερπόλ, στοιχεία από τη Scotland Yard. Οι ελληνικές αρχές ζήτησαν όλα τα στοιχεία που είχε η Scotland Yard για τις κινήσεις και τη ζωή του 50χρονου καθηγητή, που πρόσφατα είχε πέσει θύμα απαγωγής.

Για την ώρα οι πληροφορίες που φτάνουν από τη Scotland Yard δεν φαίνεται να ρίχνουν φως στο μυστήριο. Πάντως ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει ανοιχτός και είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να απασχολεί την αστυνομία του Ρεθύμνου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε