Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Reuters : ”Ύπουλο και απολίτιστο το κίνημα Δεν πληρώνω”

Reuters : ”Ύπουλο και απολίτιστο το κίνημα Δεν πληρώνω”
”Πυρ” κατά του κινήματος Δεν πληρώνω εξαπολύει το πρακτορείο Reuters καθώς το χαρακτηρίζει πιο ύπουλο από τις απεργιακές κινητοποιήσεις ή τους αναρχικούς που πετάνε μολότωφ και πως απειλεί να υπονομεύσει τις προσπάθειες της Ελλάδας να ξεφύγει από την κρίση χρέους που ταράζει την ευρωζώνη!
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το Δεν πληρώνω είναι μια βλοσυρή μορφή απολίτιστης ανυπακοής που στερεί από την κυβέρνηση έσοδα ζωτικής σημασίας από τις μεταφορές και τις δημόσιες υπηρεσίες την ώρα που γίνεται προσπάθεια να κλείσει η τεράστια τρύπα στον προϋπολογισμό.
 
Το Reuters απευθύνθηκε σε αναλυτή σφυγμομετρήσεων που εκτίμησε ότι το Δεν πληρώνω αποτελεί το νούμερο ένα κίνδυνο για την κυβέρνηση, εξηγώντας πως η άρνηση πληρωμής δεν απειλεί μόνο τα δημόσια οικονομικά, αλλά και το πρόγραμμα επέκτασης των αυτοκινητοδρόμων, ύψους 8,7 δισ. Ευρώ.
 
Εντύπωση πάντως προκαλεί το ότι το πρακτορείο κάνει ολόκληρο αφιέρωμα με πομπώδεις τίτλους στο φιλοξενεί το θέμα αυτό Δεν πληρώνω χωρίς να φιλοξενεί τις θέσεις των πρωτεργατών του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε