Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρόδος: Στις Πανελλήνιες με σκονάκια στο κινητό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τρεις μαθητές, από δύο διαφορετικά εξεταστικά κέντρα, πήγαν να το παίξουν έξυπνοι αλλά…

οι επιτηρητές τους χάλασαν τα σχέδια. Τα δύο πρώτα περιστατικά, συνέβησαν στο ΓΕΛ Ιαλυσού. Οι μαθητές είχαν αφήσει ανοιχτά τα κινητά τους τηλέφωνα και όχι τυχαία. Κάποια στιγμή, όταν τα φροντιστήρια που πήγαιναν έμαθαν τα θέματα στο μάθημα «Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων», τους έστειλαν μήνυμα με τις απαντήσεις.

Οι μαθητές είχαν το κινητό τους στο αθόρυβο και έτσι όταν έλαβαν το μήνυμα δεν έγιναν αντιληπτοί. Επειδή όμως η πολλή εξυπνάδα, πολλές φορές γυρίζει μπούμερανγκ, έγιναν αντιληπτοί από επιτηρητή, την ώρα που κοίταζαν στα κλεφτά το κινητό τους τηλέφωνο.

Τα γραπτά των 2 μαθητών μηδενίστηκαν, ενώ λίγο αργότερα η πρόεδρος της Λυκειακής επιτροπής προέβη στην κλήση των αριθμών που έστειλαν τα μηνύματα και έτσι διαπιστώθηκε η ταυτότητα του αποστολέα. Για τα περιστατικά ενημερώθηκε και η Εισαγγελία του νησιού.

Το τρίτο και τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στο 2ο ΓΕΛ Ρόδου. Εκεί προσπάθησε να “κλέψει” στις Πανελλήνιες μία μαθήτρια. Είχε γεμίσει τις τσέπες της με σκονάκια και όποτε δεν την έβλεπαν έριχνε κλεφτές ματιές. Κάποια στιγμή έγινε αντιληπτή και το γραπτό της μηδενίστηκε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε