Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σάμος: Η θάλασσα ”σκεπάζει” το Βαθύ – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το νησί!

Εικόνα από το λιμάνι του νησιού
Εικόνα από το λιμάνι του νησιού

Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια – Απειλούνται οι καφετέριες του λιμανιού (δείτε 2 βίντεο με την κατάσταση που επικρατεί)

O στρατός από το πρωί τοποθετεί σακιά με άμμο μπροστά σε όλη την παραλιακή ζώνη και στα καταστήματα που δοκιμάζονται για άλλη μια χρονιά! Ο παραλιακός δρόμος έχει κόψει την πόλη στα δύο και είναι πολύ δύσκολη η μετακίνηση των κατοίκων αφού η κυκλοφορία έχει εκτραπεί από τον ένα και μοναδικό δρόμο (οδός Ευπαλίνου) και τα αυτοκίνητα κινούνται αμφίδρομα στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας από την πλατεία Πυθαγόρα έως και το Ξενία.

Όμως κάθε ώρα που περνάει δυσκολεύει η κατάσταση με το νερό της θάλασσας να ανεβαίνει και στην κεντρική πλατεία!
Η πόλη έχει τεθεί από την Πολιτική Προστασία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενώ έχουν δημιουργηθεί πολλές ζημιές από τους σφοδρούς ανέμους σε πολλές περιοχές της πόλης με την ένταση τους να ξεπερνά τα 10 μποφόρ.

Το πλοίο Νήσος Μύκονος έχει “δέσει” από το βράδυ της Παρασκευής (10-12-2010) λόγω του απαγορευτικού ενώ έχουν γίνει πολλές ζημιές στην περιοχή του Μαλαγαρίου με τον παραλιακό δρόμο να έχει κατακλυστεί από νερά, λόγω των μεγάλων κυμάτων που έχει σκεπάσει όλο το οδόστρωμα.

Επίσης υποχώρησε το οδόστρωμα του πάρκινγκ που βρίσκεται στο Γεφυράκι με το κρηπίδωμα να έχει “φαγωθεί’ από την θάλασσα! Δείτε το βίντεο από τη samiakignomi.gr

Δείτε το βίντεο του pamesamo.gr

Διαβάστε εδώ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από την κακοκαιρία η Κρήτη και εδώ για την εικόνα που επικρατεί σε ολόκληρη τη χώρα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε