Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σε απόλυτο αδιέξοδο η ΕΛ.ΑΣ – Ερημώνουν οι υπηρεσίες

Όλα πάντως είναι ακόμη ρευστά, με το ανήκουστο όσο και πρωτοφανές, να γίνονται οι πανελλαδικές, να πλησιάζουν στο τέλος τους κι ακόμα οι αρμόδιοι δεν έχουν καθορίσει αριθμό εισακτέων!

Μπροστά στο απόλυτο αδιέξοδο οδηγείται η αστυνομία, που βλέπει από τη μία τα παλιότερα στελέχη της να εγκαταλείπουν το σκάφος εξαιτίας της διαφαινόμενης κι έτι περαιτέρω μισθολογικής κι ασφαλιστικής ασφυξίας κι από την άλλη να εισέρχονται με το σταγονόμετρο νέα μέλη στην οικογένεια της.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιθυμία της διοίκησης για ενίσχυση της απορφανισμένης δύναμης, εξαιτίας της οποίας τα τμήματα και νευραλγικές υπηρεσίες χάσκουν έρημες κι ένα βήμα πριν από το λουκέτο, προσκρούει στο βέτο της τρόικας για διατήρηση του ισοζυγίου μία πρόσληψη για κάθε 5 αποχωρήσεις.

Συνέπεια αυτού του τραγέλαφου είναι να έχει εγκριθεί η πρόσληψη μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων περίπου 730 δόκιμων αστυφυλάκων κι αξιωματικών, που αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό των οργανικών κενών.

Υπάρχουν ωστόσο και κάποιες δεύτερες σκέψεις, στην περίπτωση που δεν ξεπεραστεί ο μνημονιακός σκόπελος των ύπατων αρμοστών του ελληνικού προτεκτοράτου, να γίνει προσπάθεια μερικής επιπλέον πλήρωσης των κενών, με προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη νέων ειδικών φρουρών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε