Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σε δουλειά να βρισκόμαστε! – Αναβλήθηκαν για 4η φορά οι εκλογές στο Πάντειο

Με… πούλμαν έφτασαν από νωρίς το πρωί στο Πάντειο Πανεπιστήμιο φοιτητές, καθηγητές και διοικητικοί υπάλληλοι ακόμη από άλλα πανεπιστήμια!

Στόχος τους, μαζί με φοιτητές, καθηγητές και υπαλλήλους του Παντείου, να μη γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών στα νέα Συμβούλια Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Και για τέταρτη φορά, οι εκλογές δεν έγιναν…

«Δεν χρειάστηκε καν να μπούμε στις αίθουσες, όπου είχαν στηθεί οι κάλπες», είπε στο ΑΜΠΕ, εκ μέρους της εφορευτικής επιτροπής, ο καθηγητής Γ. Ληξουριώτης και πρόσθεσε πως: «για να αποφύγουμε επεισόδια προτιμήσαμε να αποχωρήσουμε, δεδομένου ότι είχαν καταληφθεί οι αίθουσες και είχαν αναρτηθεί πανό εναντίον των εκλογών».

Μόλις αποφασίστηκε η αναβολή των εκλογών, ξεκίνησε η συνεδρίαση της Συγκλήτου του ιδρύματος. Που ανακοίνωσε: «Προσκλήθηκε η οργανωτική επιτροπή για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του πρώτου συμβουλίου του ιδρύματος, η οποία και γνωστοποίησε τη διαπίστωση της ότι για αντικειμενικούς λόγους σήμερα δεν μπορούν να διεξαχθούν οι προγραμματισμένες εκλογές, για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Παντείου Πανεπιστημίου. Η οργανωτική επιτροπή επιφυλάχθηκε να διατυπώσει την οριστική της απόφαση σε συνεδρίασή της μετά τη συνεδρίαση της συγκλήτου. Η σύγκλητος συμφώνησε ομόφωνα με τη διαπίστωση της οργανωτικής επιτροπής και ζήτησε την άμεση κοινοποίηση της απόφασής της οργανωτικής επιτροπής».

Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παραιτήθηκε η οργανωτική επιτροπή των εκλογών για το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κρήτης

Γ.Μπαμπινιώτης: “Ο νόμος για τα πανεπιστήμια επειδή ψηφίστηκε δεν σημαίνει ότι είναι αλάθητος”!

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Δεν έγιναν εκλογές λόγω διαμαρτυριών

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε