Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Σε εξέλιξη οι φωτιές σε Θεσπρωτία και Αιτολωακαρνανία

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Κάρυστο με την πυροσβεστική να συλλαμβάνει 43χρονο εμπρηστή!

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Κάρυστο που ξέσπασε χθες το απόγευμα στην θέση Λάλα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά που είχε περιοριστεί βόρεια του οικισμού Νικασίου, τέθηκε υπό έλεγχο το απόγευμα.

Λίγο μετά τις 20.00 πυροσβέστες συνέλαβαν για εμπρησμό έναν 43χρονο, που προκάλεσε τη φωτιά, ενώ εκτελούσε εργασίες με ηλεκτρικό τροχό. Ο 43χρονος θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Χθες η φωτιά είχε απειλήσει σημαντικά κατοικημένες περιοχές αλλά ευτυχώς αποφέχθηκαν τα χειρότερα.

Ένα ακόμη άτομο συνελήφθη για εμπρησμό σχετικά με την πυρκαγιά στη Χαλκιδική, που τέθηκε υπό έλεγχο το μεσημέρι. Πρόκειται για έναν 34χρονο αλλοδαπό, που έκαιγε ξερά χόρτα με αποτέλεσμα να του ξεφύγει η φωτιά και να επεκταθεί σε δασική έκταση.

Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στη Θεσπρωτία, που είναι μέσα σε χαράδρα στο όρος Γκορίλα και μία ακόμη πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε στις 16.00 το απόγευμα στην Τριχωνίδα Αιτωλοακαρνανίας, στη θέση Μπερμπάτι, του δήμου Μακρύνειας.

Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα και 16 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική και οι δύο πυρκαγιές που είναι σε εξέλιξη δεν εμπνέουν ανησυχία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε