Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Σε συναγερμό η περιοχή του Ασπροπύργου μετά το χθεσινό φονικό

Πληροφορίες που ανέφεραν πως οι κάτοικοι κρατούσαν όπλα για να απωθήσουν τους καταπατητές δεν επιβεβαιώνονται στο Νewsit.

Ένταση επικράτηση νωρίτερα στην περιοχή Νεόκτιστα Ασπροπύργου που βρίσκεται πίσω από τα διυλιστηρια, όταν οι κάτοικοι ενώθηκαν για να αντιμετωπίσουν αλλοδαπούς (κυρίως Τσιγγάνους και Πακιστανούς) καταπατητές.

Όπως δήλωσε στο Νewsit o πρόεδρος του Συλλόγου Νεοκτίστων Ασπροπύργου Ορέστης Ρηγάτος  “το πρόβλημα στην περιοχή είναι μεγάλο καθώς οι καταπατήσεις είναι στην ημερήσια ατζέντα της ζωής των κατοίκων οι οποίοι δηλώνουν πως δεν αντέχουν άλλο”.

Αυτή την ώρα η στην περιοχή επικρατεί ηρεμία, καθώς οι ομάδες των καταπατητών αποχώρησαν και οι κάτοικοι συνεδριάζουν στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής. Πληροφορίες που ανέφεραν πως οι κάτοικοι κρατούσαν όπλα για να απωθήσουν τους καταπατητές δεν επιβεβαιώνονται στο Νewsit.

Ωστόσο, η παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή είναι ισχυρότατη μετά το χτεσινό μακελειό όπου δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από καραμπίνα και τρεις άλλοι νοσηλεύονται σοβαρά στο Θριάσειο Νοσοκομείο.

Διαβάστε για το χτεσινό μακελειό

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε