Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Security τώρα και στα λεωφορεία…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η αρχή θα γίνει από τη Θεσσαλονίκη με σκοπό να αποφευχθούν εγκληματικές ενέργειες αλλά και οι “τζαμπατζήδες”.

Η νέα υπηρεσία θα ξεκινήσει από την Κυριακή, 10 Οκτωβρίου και εκτός των άλλων αναμένεται να βοηθάει και τους ελεγκτές κομίστρου να κάνουν τους ελέγχους τους χωρίς προβλήματα και εντάσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, το ένστολο προσωπικό ασφαλείας θα «επιστρατεύεται» κατά τις ώρες λειτουργίας των λεωφορειακών γραμμών όλες τις ημέρες της εβδομάδος και θα παρέχει τις υπηρεσίες του σε αμαξοστάσια, σταθμούς μετεπιβίβασης, αφετηρίες, στάσεις, κτιριακές και άλλες εγκαταστάσεις, αλλά και μέσα στα λεωφορεία.

Οι σεκιουριτάδες θα φορούν τα ειδικά σήματα της εταιρίας τους αλλά και το λογότυπο του ΟΑΣΘ για να τους ξεχωρίζουν οι πολίτες και να μπορούν να τους φωνάζουν όταν τους χρειάζονται.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το προσωπικό θα είναι εξοπλισμένο με συσκευές ασύρματης επικοινωνίας, θα κινείται συνεχώς με πεζές ή εποχούμενες περιπολίες στους σταθμούς μετεπιβίβασης, αφετηρίες, στάσεις, εκδοτήρια εισιτηρίων, κατά μήκος όλων των λεωφορειακών γραμμών και εντός των λεωφορείων, επεμβαίνοντας στις περιπτώσεις έκνομων περιστατικών, ιδιαίτερα εκεί που υπάρχει έντονη επιβατική κίνηση κατά τις ώρες αιχμής αλλά και σε περιπτώσεις που ειδικές συνθήκες το επιβάλλουν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε