Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σεισμός στην Κω! 3,5 Ρίχτερ συγκλόνισαν το νησί!

Σεισμός
Φωτογραφία από: Γεωδυναμικό Ινστιτούτο

Νέος σεισμός σημειώθηκε στην Κω, σήμερα Κυριακή 03.09.2017. Στα 10 χιλιόμετρα το εστιακό του βάθος. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν τραυματισμούς.

Ένας ακόμη σεισμός σημειώθηκε στην Κω. Οι κάτοικοι του νησιού είναι ανάστατοι, αφού το φετινό καλοκαίρι έχουν “χτυπηθεί” από αρκετούς μεγάλους και αμέτρητους μικρότερους σεισμούς…

Ο νέος σεισμός στην Κω

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 11:56 το πρωί της Κυριακής, 03.09.2017. Το εστιακό του βάθος ήταν μόλις 10 χιλιόμετρα κι έτσι ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αντιληπτός από τους κατοίκους του νησιού.

Το επίκεντρό του εντοπίζεται 18 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του νησιού, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν τραυματίες ή υλικές ζημιές.

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών τις λεπτομέρειες του σεισμού

σεισμός

Τι καταγράφουν live οι σεισμογράφοι

Δείτε 24 ώρες το 24ωρο, τι καταγράφουν οι σεισμογράφοι και αναλυτικά όλη τη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή σας. Εδώ μπορείτε να βλέπετε LIVE τι καταγράφει τώρα το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο για όλους τους σεισμούς.

Εδώ μπορείτε να βλέπετε τι καταγράφουν οι σεισμογράφοι του Ευρωμεσογειακού για τους μεγάλους σεισμούς σε όλο τον κόσμο.

Κάθε σεισμός LIVE από την αντίστοιχη υπηρεσία που καταγράφει κατά τόπους σε real time τη σεισμική δραστηριότητα. Δείτε εδώ τους πιο φονικούς σεισμούς που έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα.

Δείτε εδώ live τι καταγράφει για τον σεισμό η Γεωλογική Υπηρεσία των ΗΠΑ (USGS).

Δείτε εδώ τι καταγράφει το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης της Κύπρου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις