Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Συγκίνηση και αγωνία στη Βέροια για την 17χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι στην Ιταλία – Θέλουν να μαζέψουν χρήματα για την οικογένεια

Πηγή φωτο εφημερίδα Το Έθνος
Πηγή φωτο εφημερίδα Το Έθνος

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πώς οδηγήθηκε το κορίτσι σε αυτή την τραγική κατάσταση. Πώς δηλαδή, έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου της στην Ιταλία, όπου βρισκόταν μαζί με τους συμμαθητές της, σε σχολική εκδρομή.

Φυσικά, τεράστια είναι η αγωνία για τους δικούς της ανθρώπους, που από την πρώτη στιγμή ταξίδεψαν στη Ρώμη για να είναι στο πλευρό της 17χρονης.

Μεγάλο είναι όμως το ενδιαφέρον και από τους συντοπίτες της οικογένειας, στην Ημαθία.

Θέλουν να ενισχύσουν οικονομικά την οικογένεια

Μάλιστα σήμερα, γίνεται έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στο Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας, για να συζητηθεί το αν θα δοθεί χρηματικό βοήθημα στην οικογένεια της μαθήτριας,
η οποία όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για το δημοτικό συμβούλιο, είναι χαμηλού οικογενειακού εισοδήματος.

Οι συνδημότες της 17χρονης, θέλουν να βοηθήσουν στα έκτακτα έξοδα που έχουν προκύψει μετά το σοβαρό τραυματισμό της στην Ιταλία
και τα οποία είναι αρκετά, αφού το κορίτσι νοσηλεύεται στο εξωτερικό και οι γονείς του πρέπει να είναι μαζί του, αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Αναπάντητα ερωτήματα – Πώς βρέθηκε στο κενό;

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αρχικά μίλησαν για αλκοόλ, στη συνέχεια υπήρξαν δημοσιεύματα για κάποιου είδους επικίνδυνο παιχνίδι. Τίποτε απ’ όλα αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Είναι βέβαιο ότι η Αστυνομία της Ρώμης έχει πάρει καταθέσεις από ακόμη έναν ή δύο συμμαθητές της 17χρονης κοπέλας που βρέθηκε στο κενό αλλά και από τους συνοδούς καθηγητές.
Τα στοιχεία επισήμως λένε ότι η Αστυνομία δέχθηκε κλήση και έφτασε στο ξενοδοχείο Χριστόφορος Κολόμβος στις 23:00. Ήδη στο σημείο βρισκόταν ασθενοφόρο που παρέλαβε την 17χρονη η οποία δεν είχε τις αισθήσεις της.
Από εκεί και ύστερα η πληροφόρηση σταματάει…

Πληροφορίες λένε πάντως, ότι το κορίτσι, από νωρίς δεν αισθανόταν καλά. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή: NEWSIT, laikoyra.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε