Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Συγκλονιστικές διαστάσεις από τη δράση του παιδόφιλου – Δεκάδες γονείς έντρομοι βρίσκουν μηνύματα στα pc των παιδιών τους

Συγκλονιστικές διαστάσεις από τη δράση του παιδόφιλου – Δεκάδες γονείς έντρομοι βρίσκουν μηνύματα στα pc των παιδιών τους

– Σε τρεις περιπτώσεις οι γονείς κατάλαβαν ότι τα παιδιά τους ίσως είχαν και προσωπική επαφή με το 40χρονο παιδεραστή
– Αμέσως ενημέρωσαν για την αποκάλυψη σοκ την Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
– Αν χρειαστεί, τα παιδιά θα εξεταστούν από ιατροδικαστή, για να διαπιστωθεί αν ο παιδόφιλος του Περιστερίου έχει ασελγήσει ή έχει βιάσει τα τρία αγόρια
– Περισσότερες από οι 40 καταγγελίες γονιών, που πιστεύουν ότι τα παιδιά τους είχαν διαδικτυακή επικοινωνία με τον συγκεκριμένο “άνθρωπο”

Μορφή “χιονοστιβάδας” έχουν πάρει οι καταγγελίες που δέχεται καθημερινά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από έντρομους γονείς ιδιαίτερα από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του “δράκου” παιδεραστή μετά από απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήδη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η φωτογραφία του δράστη, δέχθηκε τρεις καταγγελίες και μάλιστα σοβαρές από έντρομους γονείς οι οποίοι βρήκαν στον υπολογιστή των ανήλικων αγοριών τους, επαφές με το “Δράκο” του Περιστερίου.

Οι ίδιοι οι γονείς κατάλαβαν ότι τα παιδιά τους ίσως είχαν και προσωπική επαφή με το 40χρονο παιδεραστή και αμέσως ενημέρωσαν για την αποκάλυψη σοκ την Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που άλλωστε εξιχνίασε αυτή τη σοβαρή υπόθεση.

Αμέσως αστυνομικοί ήλθαν σε επαφή με τους γονείς, και κατάλαβαν πως οι καταγγελίες είναι σοβαρές, μιλώντας παράλληλα και με τα ίδια τα παιδιά. Άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες και ενημερώθηκε επί τούτου η 10η Ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται με πάσα σοβαρότητα την υπόθεση και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καλέσει γονείς και παιδιά, προκειμένου να δώσουν κατάθεση για την επαφή που είχαν τα τρία ανήλικα αγόρια με τον “δράκο” παιδεραστή του Περιστερίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εάν χρειαστεί είναι δυνατόν να εξεταστούν τα παιδιά από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο 40χρονος έχει ασελγήσει, ή ακόμα εάν έχει βιάσει τα τρία ανήλικα αγόρια.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Από την στιγμή που δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του παιδεραστή, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έχει δεχθεί πάνω από 40 καταγγελίες γονιών, που πιστεύουν από μηνύματα που έχουν βρει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των παιδιών τους ότι είχαν τουλάχιστον διαδικτυακή επικοινωνία με τον συγκεκριμένο “άνθρωπο”.

Κατά συνέπεια η δήλωση του Υποστράτηγου και Διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη, την οποία έκανε κατά την παρουσίαση τις σύλληψης του παιδεραστή στους Αστυνομικούς συντάκτες, λέγοντας ότι: “…εκτιμούμε πως τα θύματα του δράστη είναι εκατοντάδες καθώς φέρεται να είχε τουλάχιστον πέντε ραντεβού την ημέρα, με ανήλικα αγόρια”, δυστυχώς φαίνεται να παίρνει “σάρκα και οστά”, συγκλονίζοντας εκ νέου το πανελλήνιο για την δράση του “δράκου” του Περιστερίου.

Παράλληλα σύμφωνα με τις πληροφορίες οι πολύπειροι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξετάζουν με σοβαρότητα άλλες τέσσερις καταγγελίες γονιών, που πιστεύουν πως τα παιδιά τους έχουν πέσει θύματα ασέλγειας από το 40χρονο “δράκο”, ο οποίος προσέγγιζε με ιδιαίτερο τρόπο παιδιά που πίστευε πως είναι ευάλωτα στις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις

Και αυτές οι υποθέσεις, στην περίπτωση που αποδείχθηκε πως τα ανήλικα αγόρια είχαν προσωπική επαφή με το 40χρονο “Δράκο”, θα ακολουθήσουν την οδό της Δικαιοσύνης και θα καταλήξουν στην 10η Ανακρίτρια, η οποία είναι αποφασισμένη αυτή την σοβαρή υπόθεση στην κυριολεξία να την φθάσει μέχρι το τέλος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε