Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Συγκλονιστική μαρτυρία από φοιτητή της σχολής στου Ρέντη: “Θα γελάσετε τώρα για τελευταία φορά” είπε η 22χρονη και μαχαίρωσε 3 κοπέλες

Συγκλονιστική μαρτυρία από φοιτητή της σχολής στου Ρέντη: “Θα γελάσετε τώρα για τελευταία φορά” είπε η 22χρονη και μαχαίρωσε 3 κοπέλες

– Η αστυνομία βρήκε μέσα στην τσάντα της ένα σημείωμα που μιλά για συγκεκριμένα περιστατικά εκφοβισμού
– Αφού τραυμάτισε με το μαχαίρι την πρώτη κοπέλα, ένας συμφοιτητής την χτύπησε στο χέρι με μία καρέκλα
– Αυτόπτης μάρτυρας εξηγεί πως μετά τον πρώτο τραυματισμό επικράτησε πανικός και χάος μέσα στην αίθουσα
– Τη δράστη συνέλαβε περιπολικό της Άμεσης Δράσης έξω από τη Σχολή του Ρέντη
– ΝΕΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του 22χρονου συμφοιτητή της νεαρής σπουδάστριας, που το μεσημέρι της Πέμπτης προκάλεσε πανικό σε σχολή Νοσηλευτικής του ΟΑΕΔ στου Ρέντη, όταν έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τρεις συμμαθήτριές της.

Ο αυτόπτης μάρτυρας του αιματηρού συμβάντος δήλωσε πως όλοι καθόντουσαν στην αίθουσα διδασκαλίας, όταν η νεαρή κοπέλα πλησίασε μία συμμαθήτριά της, έβγαλε ένα μαχαίρι από την τσάντα της και είπε: “Θα σας κάνω να γελάσετε τελευταία φορά, εσείς που γελάτε μαζί μου”.

Τότε η νεαρή σπουδάστρια χτύπησε με το μαχαίρι μία από τις τρεις κοπέλες και πριν προλάβει να μαχαιρώσει τη δεύτερη κοπέλα, ο 22χρονος συμφοιτητής της έσπευσε και την χτύπησε στο χέρι με μία καρέκλα, με αποτέλεσμα να πέσει το μαχαίρι κάτω.

Τότε, ο νεαρός άρπαξε την τραυματισμένη κοπέλα και έτρεξε προς την έξοδο της αίθουσας, μαζί με άλλους έντρομους σπουδαστές.

Όπως προκύπτει όμως από την έρευνα, η 22χρονη κοπέλα δεν σταμάτησε εκεί. Αντίθετα, μάζεψε το μαχαίρι από το πάτωμα και επιτέθηκε σε άλλες δύο κοπέλες, με αποτέλεσμα να τις τραυματίσει.

Μέσα σε ένα κλίμα τρόμου και πανικού, οι περισσότεροι βγήκαν έξω από την αίθουσα, ενώ λίγο αργότερα η νεαρή δράστης συνελήφθη από περιπολικό της Άμεσης Δράσης.

Όπως αποκαλύπτει ο συμφοιτητής της 22χρονης και πέρυσι είχε υπάρξει ένα περίεργο περιστατικό, με την 22χρονη να χτυπά με σφαλιάρες ένα από τα τρία θύματα. Σύμφωνα με νέα μαρτυρία μίας συμμαθήτριας της κοπέλας, δεν υπήρξε ποτέ εκφοβισμός και μάλιστα αναφέρει πω όλα τα παιδιά της σχολής προσπαθούσαν να είναι στο πλάι της και να την βοηθούν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί βρήκαν στην τσάντα της νεαρής ένα κείμενο τριών σελίδων όπου ισχυρίζεται πως δεχόταν καθημερινά πειράγματα και κοροίδίες από τους συμμαθητές της για την εξωτερική της εμφάνιση. Περιγράφει μάλιστα συγκεκριμένα περιστατικά εκφοβισμού και με ημερομηνίες.

Οι τρεις κοπέλες με τραύματα στα χέρια νοσηλεύτηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο όπου τους έγιναν ράμματα στα τραύματα και αποχώρησαν για το σπίτι τους. Πρόκειται για μία ελληνίδα και δύο κοπέλες αλβανικής καταγωγής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε