Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Σήμερα αποφασίζουν οι αγρότες αν θα κόψουν την Ελλάδα στα δυο

Σήμερα αποφασίζουν οι αγρότες αν θα κόψουν την Ελλάδα στα δυο

Με αναμμένες τις μηχανές των τρακτέρ τους, οι αγρότες ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους και να κλείσουν ξανά τις Εθνικές οδούς!

Σε πρώτη φάση, τα τρακτέρ θα παραταχθούν στις βοηθητικές λωρίδες. Ο Βαγγελης Μπούτας μιλώντας στο NewsIt τόνισε πως οι αγρότες σκοπεύουν να παρατάξουν τα τρακτέρ στις βοηθητικές λωρίδες κατα μήκος του εθνικού δικτύου. Τα συμβολικά μπλόκα θα στηθούν στον Κόμβο της Κουλούρας, στον Κόμβο Νίκαιας, στην Αργολίδα, σε κατά τόπους επαρχιακές οδούς αλλά και στην Κρήτη.

Από εκεί και πέρα, οι επόμενες κινήσεις θα καθοριστούν ανά σύλλογο στις γενικές συνελεύσεις που θα γίνουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Πολλά θα κριθούν και από τις συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς. Σήμερα, οι αγρότες θα συναντηθούν με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη και με εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, αύριο θα δουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο ενώ ανοιχτό παραμένει και πότε θα συναντήσουν τον Αντώνη Σαμαρά.

Αν όμως μετά τις προγραμματισμένες συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων και την πολιτική ηγεσία, δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους, οι αγρότες σκοπεύουν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις με μπλόκα σε όλόκληρη την επικράτεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βγαίνουν στους δρόμους τα τρακτέρ – Απειλούν με μπλόκα παντού οι αγρότες – Αποφασίζουν τη Δευτέρα

Θεσσαλία: Κλείνουν την Εθνική τη Δευτέρα οι αγρότες

Στους δρόμους με τα τρακτέρ οι αγρότες σε Δράμα και Ημαθία – Συμβολικό “μπλόκο” στην Εγνατία

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε