Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σήμερα διορίστηκαν 546 εκπαιδευτικοί, αύριο πρέπει να παρουσιαστούν!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Να προλάβει την έναρξη της σχολικής χρονιάς «τρέχει» να προλάβει το υπουργείο Παιδείας.

Το διορισμό 546 εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2011-12 ανακοίνωσε την Τρίτη το υπουργείο Παιδείας.

Τους καλεί μάλιστα από αύριο Τετάρτη, 24 Αυγούστου και το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 29 του μήνα να παρουσιαστούν στους προϊσταμένους των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας.

Στους διοριστέους περιλαμβάνονται εκπαιδευτικοί εγγεγραμμένοι στους πίνακες εκπαιδευτικών που συντάχθηκαν σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου (Ν. 3848/2010), του πίνακα 24μήνου που συντάχθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 3687/2008, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, του ενιαίου πίνακα αναπληρωτών με πραγματική προϋπηρεσία που συντάχθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 3255/2004 και του πίνακα διοριστέων ΑΣΕΠ 2008.

Οι διοριζόμενοι εκπαιδευτικοί τίθενται στη διάθεση της οικείας διεύθυνσης εκπαίδευσης και τοποθετούνται προσωρινά με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, ύστερα από πρόταση του οικείου περιφερειακού υπηρεσιακού συμβουλίου σε κενή θέση σχολικής μονάδας της περιοχής και οριστικά στο τέλος της πρώτης διετίας κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων εντός της ίδιας περιοχής, όπως ορίζεται στις οικείες διατάξεις.

Οι πίνακες με τα ονόματα των διοριζόμενων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου: www.minedu.gov.gr

Το υπουργείο Παιδείας, πάντως, για να λύσει τα ενδεχόμενα προβλήματα εκπαιδευτικών κενών βασίζεται στην καθιέρωση πλήρους ωραρίου των εκπαιδευτικών αλλά και στην καλύτερη διαχείριση του προσωπικού, όπως επίσης και στην πρόσληψη περίπου 16.000 αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

24.000 προσλήψεις εκπαιδευτικών – Ποιοί προσλαμβάνονται που

Διορισμοί με το σταγονόμετρο στα σχολεία

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε