Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Συνταρακτικές εξελίξεις! Nέο βίντεο με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη παραδόθηκε στην αστυνομία – Τι δείχνει

Συνταρακτικές εξελίξεις! Nέο βίντεο με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη παραδόθηκε στην αστυνομία – Τι δείχνει

– To νέο βίντεο με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη παραδόθηκε από τον ιδιωτικό ντετέκτιβ, κ. Τσούκαλη
– Ο κ. Τσούκαλης έκανε γνωστό πως το Σάββατο θα δώσει συνέντευξη Τύπου για τη συγκεκριμένη υπόθεση
– Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί δεν είδαν το περιεχόμενο του βίντεο και το παρέδωσαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια
– Αναζητούνται άλλα δύο άτομα που είχαν γράψει στο blog που έβριζαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη
– Οι σπουδαστές σύμφωνα με πληροφορίες έντρομοι από τις διαμαρτυρίες εγκαταλείπουν τη Γαλακτομική Σχολή
– ”Δίναμε συχνά σφαλιάρες στο κοπέλι, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα για εμάς” είπε κατηγορούμενος

Νέα τροπή στις έρευνες που γίνονται για το θάνατο του σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη αναμένεται να δώσει το βίντεο που παρέδωσε ο ιδιωτικός ντετέκτιβ που είχε διορίσει η οικογένεια του φοιτητή.

Ο κ. Τσούκαλης σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε στην αστυνομία και τους παρέδωσε ένα νέο βίντεο με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Λόγω της κρίσιμης υπόθεσης, οι αστυνομικοί φέρονται να μην είδαν ούτε ένα καρέ αυτού του βίντεο και το έστειλαν κατευθείαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Ανάλογα το πόρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, αυτά τα στοιχεία θα δοθούν κατευθείαν στην αστυνομική διεύθυνση Ιωάννινων, που διεξάγουν και τις έρευνες.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως σε αυτό το βίντεο φαίνεται ο Βαγγέλης Γιακουμάκης να πέφτει θύμα εκφοβισμού, αλλά ουδείς γνωρίζει εάν πρόκειται για ένα βίντεο ή για διάφορα περιστατικά. Μάλιστα, ο κ. Τσούκαλης έκανε γνωστό πως το Σάββατο θα προχωρήσει σε συνέντευξη Τύπου που θα αποκαλύπτει το περιεχόμενο του συγκεκριμένου βίντεο.

Αυτοί έβριζαν σε blog τον νεκρό Βαγγέλη Γιακουμάκη!

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν από την Αστυνομία για το blog, στο οποίο αναρτήθηκαν υβριστικά και χυδαία σχόλια για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, μόλις λίγες ώρες αφού βρέθηκε το άψυχο σώμα του κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, το πρωί της Κυριακής 15 Μαρίου.

Πρόκειται για έναν 50χρονο άνεργο από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει εκτίσει 10ετή ποινή φυλάκισης, κατηγορούμενος για βιασμό, ναρκωτικά και οπλοκατοχή και άλλους δύο φοιτητές, έναν 25χρονο από την Αθήνα που σπουδάζει στο ΤΕΙ Πληροφορικής και έναν 28χρονο που κάνει το μεταπτυχιακό του στη Μυτιλήνη και φέρεται να είναι ο διαχειριστής της ιστοσελίδας. Οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα του Twitter για άλλα δύο άτομα που αναζητούνται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος ανακαλύφθηκε από τον πατέρα του, όταν έγραφε τα υβριστικά σχόλια για τον αδικοχαμένο φοιτητή, και ομολόγησε ότι οι αναρτήσεις “ήταν μια βλακεία”.

Η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες στα σπίτια και των τριών, με τον 50χρονο μάλιστα να διαφεύγει από το μπαλκόνι.

Ο άγνωστος εκβιασμός και οι ομολογίες των Κρητικών

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, συμφοιτητές του τον απειλούσαν με κάποιες φωτογραφιες και βίντεο. «Δίναμε συχνά σφαλιάρες στο κοπέλι, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα για εμάς. Έτσι κάνουμε εμείς στον τόπο μας. Δίνουμε σφαλιάρες στο πρόσωπο για να γελάσουμε. Ο Βαγγέλης κάποιες φορές γελούσε».

Κι όμως, η φράση ανήκει σε έναν από τους τέσσερις φοιτητές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων που φέρονται να έκαναν χοντρές πλάκες στον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Και σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», αυτός δεν είναι ο μόνος που έχει ομολογήσει στην Ασφάλεια Ιωαννίνων τους τραμπουκισμούς σε βάρος του αδικοχαμένου Βαγγέλη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ομάδα των νεαρών από την Κρήτη όχι μόνο βασάνιζε τον Βαγγέλη, αλλά τραβούσε σε βίντεο και φωτογραφίες τα «κατορθώματά» της απειλώντας ότι θα τα δώσει στη δημοσιότητα. Το σοκαριστικό αυτό υλικό, στο οποίο απεικονίζονται οι Κρητικοί να κάνουν άγριο bullying στον άτυχο φοιτητή, βρίσκεται στα χέρια των Αρχών και θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η απειλή δημοσίευσης των όσων συνέβαιναν μπορεί να βάραινε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του θύματος. Οπως τονίζουν μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο» αρμόδιες πηγές, ο φερόμενος ως «αρχηγός» της ομάδας των Κρητικών μία ημέρα πέρυσι έκοψε υπό την επήρεια μέθης τα δέντρα που υπήρχαν στο προαύλιο της Σχολής, ένα άλλο βράδυ πήγε μαζί με την παρέα του -μέλη της οποίας φέρονται να ασκούσαν bullying στον Βαγγέλη- στα μπουζούκια και αφού μέθυσαν όλοι μαζί άρχισαν να προκαλούν φθορές στο κατάστημα και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού να καλεί τον διευθυντή της Σχολής ζητώντας του να του καταβληθούν τα χρωστούμενα. Ενα άλλο βράδυ, ο «αρχηγός» της παρέας κατανάλωσε και πάλι μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και άρχισε να σπάει τα πάντα στο δωμάτιό του στην εστία της Σχολής.

Τα περιστατικά αυτά ήταν σε γνώση της Διεύθυνσης, που όταν κάποια στιγμή αποφάσισε να αποβάλει από την εστία το φοιτητή, δέχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες τηλεφώνημα από βουλευτή για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης. Το αποτέλεσμα ήταν να μην αποβληθεί από την εστία και να πέσει στα μαλακά.

Στο ποινολόγιο της Σχολής έχουν αποτυπωθεί όλα αυτά τα περιστατικά και γίνεται έρευνα για το κατά πόσον έχουν γίνει αλλοιώσεις. Όπως προκύπτει, στα δωμάτιά τους οι φοιτητές αυτοί είχαν μαχαίρια και σουγιάδες που ήταν, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, διακοσμητικά. Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι όταν ολοκληρωθεί η έρευνα δεν αποκλείεται να ασκηθούν σε βάρος τους διώξεις για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε