Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Σκάνδαλο στην Αγγλία με Έλληνα γιατρό που σκηνοθέτησε το θάνατό του

(ΦΩΤΟ
(ΦΩΤΟ

Πήρε δυόμισι εκατομμύρια ευρώ για το… θάνατό του και άνοιξε οδοντιατρείο πήγε στη Σκοτία!

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Daily Mail ο οδοντίατρος μαζί με τη γυναίκα την κουνιάδα του κατηγορούνται για απάτη απέναντι σε πέντε ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και τον οδοντιατρικό σύλλογο της Βρετανίας.

Δήλωσαν αθώοι ενώπιον του δικαστή όμως σύμφωνα με την εφημερίδα είχαν στήσει ολόκληρη κομπίνα για να κλέψουν χρήματα.

Ο οδοντίατρος Μανώλης Παρίσης μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του εγκαταστάθηκε πριν δύο χρόνια στην Αγγλία και άνοιξε ιατρείο.

Πριν λίγο καιρό η σύζυγός του Στυλιανή και η αδελφή της Νικολέτα Θεοδωρόπουλου εμφανίστηκαν στις αρχές και δήλωσαν ότι ο “άτυχος” γιατρός είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο στο Αμμάν της Ιορδανίας. Στη συνέχεια διεκδίκησαν και πήραν τις σχετικές αποζημιώσεις από περίπου 15 ασφαλιστικές εταιρίες όπου είχε φροντίσει να ασφαλιστεί ο γιατρός. Το ποσό ήταν συνολικά 2,5 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο γιατρός έφτιαξε νέα ταυτότητα με το όνομα Neil McClaren και όχι απλά εγκαταστάθηκε στη Σκοτία απέκτησε και μεγάλη θέση σε ένα από τα σημαντικότερα οδοντιατρικά κέντρα.

Οι ασφαλιστικές εταιρίες φαίνεται όμως ότι κάτι υποψιάστηκαν. Έβαλαν ανθρώπους να κάνουν παρακολουθήσεις και τελικά ανακάλυψαν το… μακαρίτη.

Τώρα ο γιατρός είναι στο κρατητήριο καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ η σύζυγος και η κουνιάδα του αφέθηκαν ελεύθερες μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε