Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Σκληρή απάντηση στην οικογένεια Πατίτσα από το ΓΕΝ

Σκληρή απάντηση στην οικογένεια Πατίτσα από το ΓΕΝ
,

Μετά τη συγγνώμη της οικογένειας Πατίστα, το ΓΕΝ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταφέρεται με έντονο τρόπο κατά της συμπεριφοράς της εταιρείας της οικογένειας.

 
“Κατ΄ εντολήν του Α/ΓΕΝ εκφράζουμε την απαρέσκεια και την έντονη διαμαρτυρία του ΠΝ για την συμπεριφορά της εταιρείας σας και επιφυλασσόμεθα παντός νομιμου δικαιώματος”! 

Στην επιστολή αναφέρεται ότι “αντί για το αφιέρωμα στον ΑΒΕΡΩΦ, όπως προκύπτει από πλήθος φωτογραφιών και δημοσιευμάτων,πραγματοποιήθηκε κοσμική μουσικοχορευτική εκδήλωση που προσέβαλε το μνημείο του Θωρηκτού Αβερώφ ,το κύρος του ΠΝ και την πατριωτική ευαισθησία της κοινής γνώμης. 

Η ευθύνη της εταιρείας σας είναι τεράστια,ανεξαρτήτως των υπηρεσιακών ευθυνών που ερευνώνται και καταλογίζονται… Είναι αυτονόητο ότι η από 9.6.2010 επιστολή της εταιρείασ σας προς το ΓΕΝ που υπογράφει ο κ. Λ.Πατίτσας με την οποία εκφράζονται εκ των προτέρων ευχαριστίες για τη διάθεση του Θωρηκτού Αβέρωφ “για τη διεξαγωγή αφιερώματος και εκδηλώσεων στα πλαίσια των Ποσειδωνίων 2010″ και δηλώνεται δωρεά 5000 ευρώ υπέρ του Θωρηκτού Αβέρωφ θεωρείται απαράδεκτη και προσβλητική μετά τα όσα συνέβησαν στις 10.6.2010”.

Πάντως, σήμερα η οικογένεια Πατίτσα ζητά συγγνώμη για το “Αβέρωφ” ενώ την Τετάρτη η μητέρα του νεαρού εφοπλιστή έλεγε πως όσοι το κατακρίνουν χρειάζονται ψυχίατρο! Μετά το σάλο που ξέσπασε, ύστερα από την καρατόμηση ενός αξιωματικού του Ναυτικού και αφού ζήτησε συγνώμη ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας ο εφοπλιστής με επιστολή του προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο απολογείται για τη μετατροπή του “Αβέρωφ” σε νυχτερινό κέντρο ή αίθουσα για γαμήλιες τελετές.

Μόλις μια μέρα μετά τη συνέντευξη της μητέρας του που έλεγε πως και πριν δύο χρόνια η οικογένεια είχε κάνει τα ίδια στο κατάστρωμα του καταδρομικού, λέγοντας πως όσοι την κατακρίνουν χρίζουν ψυχιάτρου ο Λέων Πατίτσας ζητά συγγνώμη από τον υπουργό Άμυνας.
Στην επιστολή του ο εφοπλιστής αναφέρει πως η δεν υπήρχε καμία πρόθεση προσβολής της ιστορίας του Θωρηκτού “Αβέρωφ”.

Διαβάστε επίσης:
Γιατί πήγε στο νοσοκομείο η Μ. Χρουσαλά;

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε