Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σκόνη, βροχές και ο υδράργυρος στους 35 βαθμούς!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, ζεστός καιρός και κατά τόπους καταιγίδες θα επικρατήσουν σήμερα σε όλη την χώρα.

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια, πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στα δυτικά, θα υπάρξει μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Στα ανατολικά θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού της Πέμπτης

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και στα ορεινά της Ηπείρου μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά της Θεσσαλίας θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στην Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στην Κρήτη η μέγιστη τιμή της θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 και από το απόγευμα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΝΑ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε