Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σοκ! Σάββατο θα γινόταν ο γάμος στο Αλιβέρι και η βάφτιση του μωρού που πνίγηκε!

Η απίστευτη τραγωδία στο Αλιβέρι κρύβει ακόμη περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Συγγενείς του τραγικού πατέρα που έχασε το παιδί του, αλλά και τη μικρή του κουνιάδα, μίλησαν στο TLIFE.

Μία απίστευτη τραγωδία διαδραματίστηκε ξημερώματα στην περιοχή του Νηρέα. Ένα ζευγάρι, η γυναίκα 26 και ο άνδρας 28, μαζί με το μωράκι τους 11 μηνών αλλά και τις αδερφές της γυναίκας 12 και 14 ετών, έπεσαν με το αυτοκίνητο στη θάλασσα λίγο μετά τη μία.

Ο θείος και η θεία του 28χρονου μίλησαν στο TLIFE για το απίστευτο γεγονός: “Είναι απίστευτη τραγωδία. Τα παιδιά ήταν μαζί 3-4 χρόνια. Ήταν παντρεμένοι με πολιτικό γάμο και το τραγικότερο όλων είναι ότι το Σάββατο θα γινόταν ο θρησκευτικός γάμος αλλά και η βάφτιση του μωρού τους, που έχασε τη ζωή του έτσι άδικα.”

Η 26χρονη μητέρα που έχασε και τη 12χρονη αδερφή της, νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Ακόμη είναι σε άσχημη κατάσταση και έχει παραισθήσεις. Δεν γνωρίζει ότι έχει χάσει το μωράκι της και την αδερφή της. Ο 28χρονος πατέρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματά, που επίσης δεν γνωρίζει ως τώρα τι έχει συμβεί.

Η αιτία που έχασε η γυναίκα την πορεία της και βρέθηκε το αυτοκίνητο στη θάλασσα δεν έχει διευκρινιστεί. Το μόνο που τους είπε ένας οδηγός φορτηγού που πέρασε μόλις έγινε το περιστατικό, ότι η μητέρα φώναζε “μας φάγανε, μας φάγανε”.

Οι κηδείες των δύο παιδιών είναι άγνωστο ακόμη πότε θα γίνουν.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε