Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Σοκ: Χρησιμοποιούσε 9χρονα παιδάκια ως “βαποράκια”!

Σοκ: Χρησιμοποιούσε 9χρονα παιδάκια ως “βαποράκια”!
Σοκ προκαλεί η είδηση στην Κύπρο ότι 36χρονος χρησιμοποιούσε δύο παιδιά 9 ετών σαν βαποράκια.

Ο 36χρονος συνελήφθη από την αστυνομία ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί κατά πόσο πρόκειται για μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.
 
Μετά από πληροφορία, που έλαβαν στις 25 Ιουνίου 2010, μέλη της κυπριακής Αστυνομίας εντόπισαν σε ταχυδρομικό κιβώτιο ακατοίκητου διαμερίσματος στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, δύο φακέλους που περιείχαν ποσότητα κάνναβης.
 
Κανένας όμως δεν εμφανιζόταν για να παραλάβει τους φακέλους κι έτσι κατασχέθηκαν από την αστυνομία και
στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.
 
Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι χθες στάλθηκαν απο δύο διαφορετικές διευθύνσεις, στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, όπου βρίσκονται ακατοίκητα διαμερίσματα, και άλλοι δύο πανομοιότυποι φάκελοι.
 
Ετσι, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση και αστυνομικοί παρακολούθησαν τα δύο διαμερίσματα. Λίγη ώρα αργότερα είδαν δύο 9χρονους να πλησιάζουν το ένα διαμέρισμα και να παίρνουν τον φάκελο. Οι 9χρονοι συνελήφθησαν και στην κατοχή τους εντοπίστηκε φάκελος ο οποίος περιείχε ποσότητα ρητίνης κάνναβης, βάρους 65 γραμμαρίων περίπου.
 
Τα παιδιά ανακρίθηκαν και όπως αποδείχθηκε τους δύο 9χρονους τους έστειλε εκεί ένας 36χρονος για να παραλάβουν το φάκελο και να του τον παραδώσουν.
 
Ο 36χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.
 

 

 
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε