Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Σοκαριστική φωτό: Άνδρας κείτεται γυμνός στην Ακαδημίας!

Σοκαριστική φωτό: Άνδρας κείτεται γυμνός στην Ακαδημίας!

Ωρα 9.30 το πρωί. Ενας άνδρας τρέχει ολόγυμνος ανεβαίνοντας την Ακαδημίας. Ξαφνικά στο ύψος της Βουκουρεστίου, σωριάζεται στο πεζοδρόμιο σοκάροντας τους πάντες. Τι λέει στο Newsit  αυτόπτης μάρτυρας.

Το συγκλονιστικό περιστατικό που συνέβη το πρωί στο κέντρο αποτυπώνει τη ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στην  πόλη των Αθηνών.

Ενας ναρκομανής τον οποίον κυνηγούν άλλοι χρήστες ουσιών τρέχει γυμνός στην Ακαδημίας. Ο πρόεδρος του Ελληνο – Ιταλικού Επιμελητηρίου Γιάννης Τσαμίχας απαθανατίζει με το φωτογραφικό του φακό το περιστατικό και λίγη ώρα αργότερα στέλνει τη συγκλονιστική φωτογραφία στο aixmi.gr που πρωτοδημοσίευσε το θέμα.

Οπως δήλωσε ο κύριος Τσαμίχας στο Newsit  αφού μας έστειλε και τη σοκαριστική φωτογραφία “πλέον η Αθήνα είναι μια ανοχύρωτη πόλη. Μπορείτε να δείτε την οδό Μάρνη και Αβέρωφ κάτω από το Πολυτεχνείο που είναι το Εθνικό Μουσείο με τους τουρίστες που καταφθάνουν, εκεί που είναι και το Ελληνο – Ιταλικό επιμελήτηριο να κυκλοφορούν οι ναρκομανείς σαν ζόμπι. Αυτή η σκηνή που είδα σήμερα το πρωί ήταν βγαλμένη απο ταινία επιστημονικής φαντασίας του Κάρπεντερ. Ενας άνθρωπος γυμνός να τρέχει στην Ακαδημίας στις 9.30 το πρωί και απο πίσω να τον ακολουθούν ζόμπι γιατί δε μιλάμε για ανθρώπινες υπάρξεις, δυστυχώς. Στο επιμελητήριο όταν προκειται να κάνουμε Διοικητικό Συμβούλιο καλούμε την αστυνομία γιατί μετα τις 5.00 το απόγευμα είναι άλλος κόσμος, άλλη κατάσταση. Αλλα αυτό να το συναντήσει κανείς 9.30 το πρωί, Ακαδημίας και Βουκουρεστίου, μόνο θλίψη προκαλεί“.

Ακούστε τη δήλωσή του στο NewsIt:

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφουμε σκληρές εικόνες με ναρκομανείς πρωταγωνιστές στο κέντρο της Αθήνας. Στις 7/10/2011 ο φακός των ρεπόρτερ του Νewsit είχε απαθανατίσει έναν τοξικομανή να τρυπά τα γεννητικά του όργανα για να πάρει τη δόση του μπροστά σε μικρά παιδιά. (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση)

Είναι όμως η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τόσο ακραίο στην καρδιά της Αθήνας. Μήπως ήρθε η ώρα να αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους και να κάνουν κάτι επιτέλους;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εγκληματικότητα παντού! Σκηνές που δεν χωράει ο νους! – Τοξικομανής τρυπά τα γεννητικά του όργανα μπροστά σε μικρά παιδιά! – video ντοκουμέντο

Nαρκομανείς κολλάνε AIDS για να εισπράττουν επίδομα 700 ευρώ μηνιαίως!

Ναρκομανείς στα 14 και αλκοολικοί στα 15 τους, οι έφηβοι σήμερα

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε